Regio’s

IkPas wordt in heel Nederland ondersteund door lokale GGD’s, zorginstellingen en verslavingspreventie. In iedere regio is een IkPas coach actief die deelnemers ondersteunt in de IkPas periode. Klik hieronder op jouw regio en lees hoe en door wie IkPas in jouw regio wordt ondersteund.

UITGELICHTE GEMEENTEN

Op de kaart zie je per regio het aantal deelnemers en de uitgelichte gemeenten. Door op een regio te klikken lees je meer over de IkPas-campagne in de betreffende regio. Uitgelichte gemeenten doen actief mee aan de IkPas-campagne, worden expliciet vermeld op de kaart en hebben een eigen IkPas-gemeentepagina. Meer weten over hoe je IkPas ook in jouw gemeente kunt activeren? Lees dan verder onder het kaartje.

IkPas op de kaart

cursor Beweeg je muis over de kaart of klik op een veiligheidsregio
NLkaartR
deelnemers
Klik voor meer informatie.
Statistieken
Zoek op challenge:
close button
Zoek uw gemeente:
close button

IKPAS BINNEN JOUW GEMEENTE?

Als gemeente heb je het thema alcohol hoog op de politieke agenda staan. Maar benadering en aanpak blijven een uitdaging. IkPas biedt jouw gemeente de mogelijkheid om op een prikkelende manier je inwoners te stimuleren zich bewust te worden van hun alcoholgebruik.

Wanneer je als gemeente een statement wil maken met IkPas, dan bieden wij je alle ruimte op onze website. Je krijgt een eigen plek op zowel landkaart als regiopagina en een eigen gemeentepagina, waarin je uitlegt wat jouw gemeente doet om een verantwoord gebruik van alcohol te stimuleren.

Lees verder >

Deze gemeenten doen mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat