Gelderland-Zuid

IrisZorg en GGD Gelderland Zuid ondersteunen IkPas in de regio Nijmegen en Rivierenland. Dit doen wij samen met gemeenten en veel maatschappelijke/zorgpartners.

Bewustwording van alcoholgebruik vinden we van belang: daarmee voorkom je mogelijke problemen. Het maakt dat je bewuste keuzes maakt wanneer je wel of niet drinkt. IkPas is daar een hele mooie actie voor!

In de hele regio ondersteunen we de actie. Huisartsen, sociale wijkteams, wijkcentra, STIPS, apotheken en ziekenhuizen doen mee. In de regio zijn een aantal gemeenten extra actief:

CONTACT GEGEVENS

websitewww.iriszorg.nl
twitter@iriszorg
facebook/iriszorg

Heumen / Mook en Middelaar

De gemeenten Heumen / Mook en Middelaar zijn na een jarenlange eigen actie afgelopen jaar overgestapt op de landelijke IkPas actie, die zij stevig neerzetten in hun gemeente met allerlei wervende activiteiten. Kijk voor meer info op facebook.com/www.ikpas.nl.

Wijchen

In de gemeente Wijchen is een grote groep “Bekende Wijchenaren” uit de politiek, de sport, horeca, bedrijfsleven en zorg gemobiliseerd om als ambassadeur van IkPas op te treden. Een ludiek startschot van IkPas in Wijchen zal voor extra aandacht zorgen. Voor meer informatie hierover: www.facebook.com/www.ikpas.nl

Deze lokale initiatieven zorgen voor nog meer bekendheid en betrokkenheid van de inwoners bij IkPas.

Samen gaan we voor heel veel pauzes in het alcoholgebruik: IkPas!

Statistieken

Deelnemers

31

Verhouding geslacht

Man 13
Vrouw 17
Overig 1

Gemiddeld aantal dagen

95

Leeftijd

18 - 25 jaar 0
26 - 35 jaar 5
36 - 45 jaar 6
46 - 55 jaar 10
56 - 65 jaar 5
66 - 75 jaar 5
76 - 85 jaar 0
86 - 95 jaar 0
96 - 100 jaar 0
Wijzig instellingen voor chat