Amsterdam-Amstelland

IkPas is een uitdaging aan jezelf om te kijken wat 30 of 40 dagen zonder alcohol met je doet. Start het nieuwe jaar goed en schrijf je alvast in voor 30 dagen zonder alcohol in de maand januari!

Deelnemers van voorgaande edities voelden zich tijdens IkPas fitter, sliepen beter, vielen af en bij sommigen verbeterde zelfs de relationele sfeer. Bovendien bleek dat deelnemers 6 maanden na deelname nog steeds minder alcohol dronken dan voor hun deelname. Win, win, win dus!

IKPAS IN AMSTERDAM ondersteund door Jellinek

Jellinek is dé expert op het gebied van verslaving in Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Jellinek doet dit door preventieve intereventies en verschillende behandelingen aan te bieden. Het doel van de afdeling preventie is bewustwording en kennisoverdracht omtrent middelengebruik, gamen en gokken. Met cognitieve gedragstherapie, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel is voor iedereen een passend aanbod wat betreft behandelingen. Voor degenen die online en met of zonder begeleiding hun gebruik willen veranderen, heeft Jellinek een Online Zelfhulp ontwikkeld. De hulp van Jellinek is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.

// www.jellinekzelfhulp.nl

Jellinek is in Amsterdam actief via een nieuwsbrief, blogs en een Facebook pagina.

 

CONTACT GEGEVENS

websitewww.jellinek.nl
twitter@ggz_jellinek
facebook/ikpasamsterdam
e-mail: preventie@jellinek.nl
telefoon: 020 590 13 30

CONTACT GEGEVENS

twitter@brijder

brijder organiseert IKPAS IN REGIO AMSTELLAND

Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of ernstige verslaving. Wij richten ons op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven.

In de regio Amstelland wordt IkPas ondersteund door Brijder. Ester Teunen, preventiewerker bij Brijder is de contactpersoon.

Statistieken

Alle challenges

Deelnemers

142

Geslacht

Man 34%
Vrouw 66%

Gemiddeld aantal dagen

389

Leeftijd

18 - 25 jaar 0%
26 - 35 jaar 10%
36 - 45 jaar 20%
46 - 55 jaar 16%
56 - 65 jaar 29%
66 - 75 jaar 20%
76 - 85 jaar 5%
86 - 95 jaar 0%
96 - 100 jaar 0%
Wijzig instellingen voor chat