The best of: random pauzevoordelen

Er zitten een heleboel voordelen aan pauzeren, die niet allemaal binnen een en dezelfde categorie vallen. Maar die heel prettig zijn om te ervaren en daarom meer dan de moeite waard zijn om te noemen. Lees al deze ‘random’ voordelen door en begin het weekend met een glimlach.

Pure winst: een pauzeperiode levert geld op

Gebaseerd op voorgaande IkPas-edities blijkt dat 55% van de deelnemers geld bespaart tijdens de pauzeperiode. Zo’n besparing maakt de weg vrij voor het inlossen van een langgekoesterde wens, zoals bijvoorbeeld: het kopen van die perfecte, maar dure, jeans, te investeren in een kwalitatieve draadloze koptelefoon of alle lampen in huis te voorzien van ledverlichting. Wat je doel ook is, het bereiken ervan gaat ineens een stuk sneller wanneer je de alcohol tijdelijk laat staan.

Lees meer

Een alcoholpauze creëert meer tijd

Nu je de alcohol even laat voor wat ‘ie is, kom je er misschien achter dat je tijd overhoudt. Want stiekem kost ‘drinken’ best veel tijd. Gedurende de pauzeperiode wil je deze gewonnen tijd goed besteden kunnen wij ons voorstellen. Hoe? Nou, misschien vind je hier wel je nieuwe hobby of tijdverdrijf.

Lees meer

Het goede voorbeeld geven heeft zin

Ruim dertig procent van de deelnemers van eerdere IkPas-edities gaf aan dat ‘het goede voorbeeld geven aan jongeren’ een van de redenen was, waarom ze bewust een pauzeperiode in wilden lassen. In de nameting bleek dat 43% dit ook effectief heeft ervaren. Kinderen krijgen hierdoor onder andere de boodschap mee, dat alcohol drinken een keuze is.

Lees meer

Gerelateerd

Achtergrond

Na het tandenpoetsen je mond spoelen met mondwater. Veel mensen geeft het een extra fris gevoel. Goed te begrijpen. Toch is het ook met dit middel een beetje opletten. Althans…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat