IkPas in uw Gemeente

Als gemeente heeft u alcohol hoog op de politieke agenda staan. Het blijft lastig om het thema op een goede manier onder de aandacht te brengen. IkPas biedt uw gemeente de mogelijkheid om op een uitdagende manier uw inwoners te stimuleren om iets te doen aan het alcoholgebruik. IkPas kan één van de aanknopingspunten zijn voor uw beleid.

Speciaal voor gemeenten hebben wij het IkPas gemeentepakket ontwikkeld. Het doel van het pakket is tweeledig: ten eerste een interne IkPas actie organiseren en ten tweede naar buiten uitdragen wat u als gemeente doet om een verantwoord gebruik van alcohol te stimuleren.

Alcoholbeleid in uw gemeente

Met het gemeentepakket krijgt u alle ruimte op onze website. U krijgt een eigen pagina op de website van IkPas die de tweeledige functie ondersteunt.   U krijgt een plek op onze landkaart, zodat snel te zien is dat u als gemeente IkPas geïmplementeerd heeft, en een logo op onze website.

Goed voorbeeld doet volgen

In het kader van goed voorbeeld doet goed volgen bieden wij u in dit pakket alle benodigdheden aan om IkPas binnen uw gemeentelijke organisatie te organiseren. Bestuurders en ambtenaren kunnen laten zien dat alcoholgebruik tijdelijk op pauze zetten lang zo slecht niet is. Maak uw eigen IkPas campagneposters met hulp van onze online poster generator en hang ze op in uw gemeente, deel polsbandjes uit aan deelnemende ambtenaren en organiseer een interne campagne met behulp van de IkPas toolkit.

LET OP: DE PRIJZEN VAN DE BEDRIJFSPAKKETTEN ZIJN INCLUSIEF BTW!

 

Gemeentepakket - Klein
Gemeentepakket - Klein
299

Voor gemeenten tot 50.000 inwoners.

Dit pakket bestaat uit:

Eigen pagina op IkPas website
Logo op IkPas website
Vermelding op de landkaart
75 polsbandjes
150 flyers
Online postergenerator
Toolkit toegang

Gemeentepakket - Groot
Gemeentepakket - Groot
1249

Voor gemeenten vanaf 100.000 inwoners.

Dit pakket bestaat uit:

Eigen pagina op IkPas website
Logo op IkPas website
Vermelding op de landkaart
300 polsbandjes
400 flyers
Online postergenerator
Toolkit toegang

Wijzig instellingen voor chat