IkPas in uw gemeente

Als gemeente heeft u het thema alcohol hoog op de politieke agenda staan. Maar benadering en aanpak blijven een uitdaging. IkPas biedt uw gemeente de mogelijkheid om op een prikkelende manier uw inwoners te stimuleren zich bewust te worden van hun alcoholgebruik.

Speciaal voor gemeenten hebben wij het IkPas-gemeentepakket ontwikkeld. Het doel van het pakket is tweeledig: een interne IkPas pauzeperiode organiseren én naar buiten uitdragen wat u als gemeente doet om een verantwoord gebruik van alcohol te stimuleren.

ALCOHOLBELEID IN UW GEMEENTE

Met het gemeentepakket krijgt u alle ruimte op onze website. U krijgt een eigen pagina op de website van IkPas die de tweeledige functie ondersteunt. Ook krijgt u  een plek op onze landkaart, zodat snel te zien is dat u als gemeente IkPas geïmplementeerd heeft, en een logo op onze website.

GOED VOORBEELD DOET VOLGEN

In het kader van ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ bieden wij u in dit pakket alle benodigdheden aan om IkPas binnen uw gemeentelijke organisatie te organiseren. Bestuurders en ambtenaren kunnen laten zien dat alcoholgebruik tijdelijk op pauze zetten een heel goed en gezond idee is. Maak uw eigen IkPas-campagneposters met hulp van onze online poster generator en hang ze op in uw gemeente, deel polsbandjes uit aan deelnemende ambtenaren en organiseer een interne campagne met behulp van de IkPas toolkit.

Gemeentepakket - Klein
Gemeentepakket - Klein
299

Voor gemeenten tot 50.000 inwoners.

Dit pakket bestaat uit:

Eigen pagina op IkPas website
Logo op IkPas website
Vermelding op de landkaart
75 polsbandjes
150 flyers
Online postergenerator
Toolkit toegang

Gemeentepakket - Groot
Gemeentepakket - Groot
1249

Voor gemeenten vanaf 100.000 inwoners.

Dit pakket bestaat uit:

Eigen pagina op IkPas website
Logo op IkPas website
Vermelding op de landkaart
300 polsbandjes
400 flyers
Online postergenerator
Toolkit toegang

Deze gemeenten doen ook mee aan IkPas

Wijzig instellingen voor chat