Gemeenten

Als gemeente heb je het thema alcohol hoog op de politieke agenda staan. Maar benadering en aanpak blijven een uitdaging. IkPas biedt jouw gemeente de mogelijkheid om op een prikkelende manier je inwoners te stimuleren zich bewust te worden van hun alcoholgebruik.

Speciaal voor gemeenten hebben wij het IkPas-gemeentepakket ontwikkeld. Het doel van het pakket is tweeledig: een interne IkPas pauzeperiode organiseren én naar buiten uitdragen wat je als gemeente doet om een verantwoord gebruik van alcohol te stimuleren.

ALCOHOLBELEID BINNEN JOUW GEMEENTE

Met het gemeentepakket krijg je alle ruimte op onze website. Je krijgt een eigen pagina op de website van IkPas die de tweeledige functie ondersteunt. Ook krijg je een plek op onze landkaart, zodat snel te zien is dat je als gemeente IkPas geïmplementeerd hebt en een logo op onze website.

GOED VOORBEELD DOET VOLGEN

In het kader van ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ bieden wij je in dit pakket alle benodigdheden aan om IkPas binnen je gemeentelijke organisatie uit te rollen. Bestuurders en ambtenaren kunnen laten zien dat alcoholgebruik tijdelijk op pauze zetten een heel goed en gezond idee is. Maak je eigen IkPas-campagneposters met hulp van onze online poster generator en hang ze op in je gemeente, deel polsbandjes uit aan deelnemende ambtenaren en organiseer een interne campagne met behulp van de IkPas toolkit.

Gemeentepakket - Klein
Voor kleine gemeenten
299

Dit pakket bestaat uit:

75 polsbandjes
150 flyers
toegang tot de media generator
toolkit toegang
eigen gemeentepagina op IkPas website
gemeentelogo op IkPas website

Gemeentepakket - Groot
Voor grote gemeenten
1249

Dit pakket bestaat uit:

300 polsbandjes
400 flyers
toegang tot de media generator
toolkit toegang
eigen gemeentepagina op IkPas website
gemeentelogo op IkPas website

Wijzig instellingen voor chat