Gemeenten

Als gemeente heb je het thema alcohol hoog op de politieke agenda staan. Maar benadering en aanpak blijven een uitdaging. IkPas biedt jouw gemeente de mogelijkheid om op een prikkelende manier je inwoners te stimuleren zich bewust te worden van hun alcoholgebruik.

Speciaal voor gemeenten hebben wij het IkPas-gemeentepakket ontwikkeld. Het doel van het pakket is tweeledig: een interne IkPas pauzeperiode organiseren én naar buiten uitdragen wat je als gemeente doet om een verantwoord gebruik van alcohol te stimuleren.

ALCOHOLBELEID BINNEN JOUW GEMEENTE

Met het gemeentepakket krijg je alle ruimte op onze website. Je krijgt een eigen pagina op de website van IkPas die de tweeledige functie ondersteunt. Ook krijg je een plek op onze landkaart, zodat snel te zien is dat je als gemeente IkPas geïmplementeerd hebt en een logo op onze website.

GOED VOORBEELD DOET VOLGEN

In het kader van ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ bieden wij je in dit pakket alle benodigdheden aan om IkPas binnen je gemeentelijke organisatie uit te rollen. Bestuurders en ambtenaren kunnen laten zien dat alcoholgebruik tijdelijk op pauze zetten een heel goed en gezond idee is. Maak je eigen IkPas-campagneposters met hulp van onze online poster generator en hang ze op in je gemeente, deel polsbandjes uit aan deelnemende ambtenaren en organiseer een interne campagne met behulp van de IkPas toolkit.

Basispakket voor gemeenten
Minimale tools voor activatie
599

Dit pakket bestaat uit:

Eigen pagina op IkPas website
Logo op IkPas website
Vermelding op de landkaart
Online mediagenerator
Toolkit toegang

Deze gemeenten doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat