Bedrijven

ORGANISEER IKPAS BINNEN JOUW BEDRIJF

Invulling geven aan een divers vitaliteitsbeleid is niet altijd makkelijk. Het risico dat jouw beleid wat betreft dit leefstijlthema als betuttelend wordt gezien, is groot. IkPas kan je helpen om uitvoering te geven aan het vitaliteitsbeleid rond alcohol en wel op een positieve manier. Speciaal voor bedrijven heeft IkPas verschillende pakketten ontwikkeld, waarmee je stap voor stap wordt meegenomen in het organiseren van een succesvolle pauzeperiode binnen jouw organisatie.

WAT KAN IKPAS JOUW BEDRIJF OPLEVEREN?

Je werknemers slapen beter en voelen zich lichamelijk en mentaal fitter als ze geen alcohol drinken. Dit wordt door meer dan de helft van de deelnemers in de afgelopen jaren bevestigd. Uit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 70% van de deelnemers een half jaar na de actie nog steeds ruim 30% minder drinkt dan voor de deelname aan IkPas! Meer voordelen over het meedoen aan IkPas vind je hier.

HET IKPAS BEDRIJFSPAKKET

Het IkPas-pakket is een op maat gemaakt pakket voor elk type bedrijf. Naast fysieke materialen als flyers en een aantal IkPas-bandjes, krijg je toegang tot het IkPas bedrijven-portal. Hier vind je een handleiding, waarmee je heel eenvoudig een IkPas-campagne binnen je bedrijf uitrolt. Met de online postergenerator maak je een op maat gemaakte poster met relevant beeld voor jouw collega’s. Zo weet iedereen dat de IkPas-campagne loopt en waar men zich kan aanmelden. Op de portal vind je achtergrondinformatie en artikelen die je kunt plaatsen op het intranet.

HET PLUS-PAKKET

We kunnen ons voorstellen dat je graag een IkPas-campagne wilt organiseren, maar dat het je aan tijd of expertise ontbreekt om dit binnen je bedrijf uit te zetten. Daarom hebben wij de PLUS-pakketten ontwikkeld (zie de pakketten Large & Extra Large). Kies je voor het PLUS-pakket, dan krijg je een persoonlijke campagnemanager die binnen je bedrijf de campagne zal uitrollen. Een van de activiteiten binnen het PLUS-pakket is een medewerkersbijeenkomst met als doel zo veel mogelijk collega’s enthousiast maken voor IkPas. Dit gebeurt door middel van een actief programma rond de zogenaamde alcoholbril. Deze bril geeft de illusie van het drinken van alcohol en laat zien wat er met coördinatie en zicht gebeurt na het drinken van alcohol.

Small
Small
124

Dit pakket bestaat uit:

30 polsbandjes
50 flyers
toegang tot de postergenerator
toegang tot de toolkit
bedrijfspagina op IkPas website
bedrijfslogo op IkPas website

Large
Large
899
Pluspakket (€ 1500)

Dit pakket bestaat uit:

150 polsbandjes
300 flyers
postergenerator
toolkit toegang
bedrijfspagina op IkPas website
bedrijfslogo op IkPas website

Extra Large
Extra Large
1249
Pluspakket (€ 2500)

Dit pakket bestaat uit:

300 polsbandjes
400 flyers
postergenerator
toolkit toegang
bedrijfspagina op IkPas website
bedrijfslogo op IkPas website

Wijzig instellingen voor chat