ikPas voor bedrijven

organiseer ikpas in UW BEDRIJF!

Invulling geven aan een divers vitaliteitsbeleid is niet altijd makkelijk. Het risico dat uw beleid wat betreft dit leefstijlthema als betuttelend wordt gezien, is groot. IkPas kan u helpen om uitvoering te geven aan het vitaliteitsbeleid rond alcohol en wel op een positieve manier. Speciaal voor bedrijven heeft IkPas verschillende pakketten ontwikkeld, waarmee u stap voor stap wordt meegenomen in het organiseren van een succesvolle pauzeperiode binnen uw organisatie.

WAT KAN IKPAS UW BEDRIJF OPLEVEREN?

Uw werknemers slapen beter en voelen zich lichamelijk en mentaal fitter als ze geen alcohol drinken. Dit wordt door meer dan de helft van de deelnemers in de afgelopen jaren bevestigd. Uit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 70% van de deelnemers een half jaar na de actie nog steeds ruim 30% minder drinkt dan voor de deelname aan IkPas! Meer voordelen over het meedoen aan IkPas vindt u hier.

Rond oktober 2020 zijn de bedrijfspakketten voor IkPas weer te koop!

HET IKPAS BEDRIJFSPAKKET

Het IkPas-pakket is een op maatgemaakt pakket voor elk type bedrijf. Naast fysieke materialen als flyers en een aantal IkPas-bandjes, krijgt u toegang tot het IkPas bedrijven-portal. Hier treft u een handleiding, waarmee u heel eenvoudig een IkPas-campagne binnen uw bedrijf uitrolt. Met de online postergenerator maakt u een op maatgemaakte poster met relevant beeld voor uw collega’s. Zo weet iedereen dat de IkPas-campagne loopt en waar men zich kan aanmelden. Op de portal vindt u achtergrondinformatie en artikelen die u kunt plaatsen op het intranet.

HET PLUS-PAKKET

We kunnen ons voorstellen dat u graag een IkPas-campagne wilt organiseren, maar dat het u aan tijd of expertise ontbreekt om dit binnen uw bedrijf uit te zetten. Daarom hebben wij de PLUS-pakketten ontwikkeld (zie de pakketten Large & Extra Large). Kiest u voor het PLUS-pakket, dan krijgt u een persoonlijke campagnemanager die in uw bedrijf de campagne zal uitrollen. Een van de activiteiten binnen het PLUS-pakket is een medewerkersbijeenkomst met als doel zo veel mogelijk collega’s enthousiast maken voor IkPas. Dit gebeurt door middel van een actief programma rond de zogenaamde alcoholbril. Deze bril geeft de illusie van het drinken van alcohol en laat zien wat er met coördinatie en zicht gebeurt na het drinken van alcohol.

 

 

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat