IkPas voor Bedrijven

IkPas maakt alcoholgebruik bespreekbaar binnen uw bedrijf

Invulling geven aan een divers vitaliteitsbeleid is niet altijd makkelijk. Sommige thema’s zijn, ondanks dat ze erg belangrijk zijn om uw medewerkers gezond te houden, lastig bespreekbaar te maken. Alcohol is zo’n thema. De kans is groot dat er een betuttelende zweem hangt over het bespreekbaar maken van alcohol als leefstijlthema. IkPas kan u helpen om uitvoering te geven aan het vitaliteitsbeleid rond alcohol op een positieve manier.

Wat kan IkPas uw bedrijf opleveren?

Uw werknemers slapen beter en voelen zich lichamelijk en mentaal fitter als ze geen alcohol drinken. Dit wordt door meer dan de helft van de deelnemers in de afgelopen jaren bevestigd. Uit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 70% van de deelnemers een half jaar na de actie nog steeds ruim 30% minder drinkt dan voor de deelname aan IkPas! Meer voordelen over het meedoen aan IkPas vindt u hier.

Hoe organiseert u IkPas in uw bedrijf?

Speciaal voor bedrijven heeft IkPas verschillende pakketten ontwikkeld waarmee u stap voor stap wordt meegenomen in het organiseren van een succesvolle interne actie. In het pakket vindt u polsbandjes, posters en flyers. Daarnaast een toolkit bestaande uit allerlei hulpmiddelen om de IkPas campagine in uw bedrijf verder te ondersteunen. O.a. een wervingsplan, een factsheet over alcohol en werk, een presentatie template voor een medewerkersbijeenkomst, een artikel voor in het intranet of een personeelsblad. Ook krijgt u een landingspagina* op de website van IkPas met daarop meer informatie over uw bedrijf en uw deelname aan IkPas.

Op deze pagina is ruimte voor uw logo, eigen invulling en een actuele teller met het aantal deelnemers in uw bedrijf. Het is eveneens mogelijk om de IkPas campagne poster te laten opmaken met uw logo en een eigen foto**. Nadat u één van onderstaande pakketten hebt gekozen en besteld kunt u content voor vermelding op de IkPas website doorgeven m.b.v. dit formulier.

* vanaf pakket M
** alleen in pakket XL

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW

Deelnemende bedrijven, organisaties en partners: