ORGANISEER IKPAS BINNEN JOUW BEDRIJF

Invulling geven aan een divers vitaliteitsbeleid is niet altijd makkelijk. Het risico dat jouw beleid wat betreft dit leefstijlthema als betuttelend wordt gezien, is groot. IkPas kan je helpen om uitvoering te geven aan het vitaliteitsbeleid rond alcohol en wel op een positieve manier. Speciaal voor bedrijven heeft IkPas een basispakket ontwikkeld, waarmee je stap voor stap wordt meegenomen in het organiseren van een succesvolle pauzeperiode binnen jouw organisatie.

WAT KAN IKPAS JOUW BEDRIJF OPLEVEREN?

Je werknemers slapen beter en voelen zich lichamelijk en mentaal fitter als ze geen alcohol drinken. Dit wordt door meer dan de helft van de deelnemers in de afgelopen jaren bevestigd. Uit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 70% van de deelnemers een half jaar na de actie nog steeds ruim 30% minder drinkt dan voor de deelname aan IkPas! Meer voordelen over het meedoen aan IkPas vind je hier.

HET IKPAS BEDRIJFSPAKKET

Met het IkPas-pakket krijg je toegang tot het IkPas bedrijven-portal. Hier vind je een handleiding, waarmee je heel eenvoudig een IkPas-campagne binnen je bedrijf uitrolt. Met de online multimediagenerator maak je o.a. op maat gemaakte posters of social media afbeeldingen die passen zijn binnen jouw bedrijf. Zo weet iedereen dat de IkPas-campagne loopt en waar men zich kan aanmelden. Op de portal vind je achtergrondinformatie en artikelen die je kunt plaatsen op het intranet.

JE EIGEN CAMPAGNEMANAGER

We kunnen ons voorstellen dat je graag een IkPas-campagne wilt organiseren, maar dat het je aan tijd of expertise ontbreekt om dit binnen je bedrijf uit te zetten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een ervaren campagnemanager in te huren. Je krijgt dan een persoonlijke campagnemanager die binnen je bedrijf de campagne zal uitrollen.

ACTIVITEITEN EN ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

Om je campagne meer zichtbaarheid te geven hebben wij de ondersteunende IkPas-activiteiten ontwikkeld (zie webshop). Denk hierbij aan alcoholvrije nieuwjaarsborrels, gastsprekers en workshops.
Een van de workshops is een medewerkers-bijeenkomst met als doel zo veel mogelijk collega’s enthousiast maken voor IkPas. Dit gebeurt door middel van een actief programma rond de zogenaamde alcoholbril. Deze bril geeft de illusie van het drinken van alcohol en laat zien wat er met coördinatie en zicht gebeurt na het drinken van alcohol.

Daarnaast bieden we een aantal campagne ondersteunende producten aan zoals flyers, polsbandjes, doppers en water recepten waarmee je je campagne verder kunt aankleden.

Basispakket voor bedrijven
Basispakket
599

Dit pakket bestaat uit:

Een pagina op de IkPas website
Uw logo op de IkPas website
Toegang tot de mediagenerator
Toegang tot de toolkit

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat