GGZ Rivierduinen doet mee aan IkPas

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.

Wij kiezen ervoor om onze kennis en kunde dáár in te zetten, waar we samen de grootste bijdrage aan herstel hebben. Namelijk de hulpvragers én hun naasten, die te maken hebben met complexe psychiatrische problematiek.

Wij hebben onder meer veel ervaring en deskundigheid met zorg voor ouderen, volwassen, jongeren en kinderen die dagelijks worstelen met meerdere psychiatrische problemen. Juist hier zijn de zorgen vaak groot en heeft onze hulp en expertise het meeste effect.

Rivierduinen doet jaarlijks mee met IkPas als onderdeel van ons vitaliteitsbeleid. Fit en gezond werken in de geestelijke gezondheidszorg is van groot belang.
Meedoen met IkPas zorgt ervoor om jaarlijks op deze manier bij te dragen aan het bewust worden van de effecten van alcohol. Een mooie manier om de uitdaging aan te gaan en te ervaren hoe het is om een maand lang alcoholvrij te leven en te werken.

Rivierduinen zal met name via de intranetpagina medewerkers kenbaar maken dat ze weer mee kunnen doen met IkPas. Met meerdere berichten op intranet en koffieautomaat motiveren we medewerkers om de uitdaging aan te gaan.

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas

Wijzig instellingen voor chat