ORGANIZE I JUST WITHIN YOUR COMPANY

Invulling geven aan een divers vitaliteitsbeleid is niet altijd makkelijk. Het risico dat jouw beleid wat betreft dit leefstijlthema als betuttelend wordt gezien, is groot. IkPas kan je helpen om uitvoering te geven aan het vitaliteitsbeleid rond alcohol en wel op een positieve manier. Speciaal voor bedrijven heeft IkPas een basispakket ontwikkeld, waarmee je stap voor stap wordt meegenomen in het organiseren van een succesvolle pauzeperiode binnen jouw organisatie.

WHAT CAN I PASS GIVE YOUR BUSINESS?

Your employees will sleep better and feel physically and mentally fitter if they don't drink alcohol. This has been confirmed by more than half of the participants in recent years. Research also shows that no less than 70% of the participants, six months after the promotion, still drinks more than 30% less than before participating in IkPas! You will find more benefits about participating in IkPas here.

THE IPASS BUSINESS PACK

Met het IkPas-pakket krijg je toegang tot het IkPas bedrijven-portal. Hier vind je een handleiding, waarmee je heel eenvoudig een IkPas-campagne binnen je bedrijf uitrolt. Met de online multimediagenerator maak je o.a. op maat gemaakte posters of social media afbeeldingen die passen zijn binnen jouw bedrijf. Zo weet iedereen dat de IkPas-campagne loopt en waar men zich kan aanmelden. Op de portal vind je achtergrondinformatie en artikelen die je kunt plaatsen op het intranet.

JE EIGEN CAMPAGNEMANAGER

We kunnen ons voorstellen dat je graag een IkPas-campagne wilt organiseren, maar dat het je aan tijd of expertise ontbreekt om dit binnen je bedrijf uit te zetten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een ervaren campagnemanager in te huren. Je krijgt dan een persoonlijke campagnemanager die binnen je bedrijf de campagne zal uitrollen.

ACTIVITEITEN EN ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

Om je campagne meer zichtbaarheid te geven hebben wij de ondersteunende IkPas-activiteiten ontwikkeld (zie webshop). Denk hierbij aan alcoholvrije nieuwjaarsborrels, gastsprekers en workshops.
Een van de workshops is een medewerkers-bijeenkomst met als doel zo veel mogelijk collega’s enthousiast maken voor IkPas. Dit gebeurt door middel van een actief programma rond de zogenaamde alcoholbril. Deze bril geeft de illusie van het drinken van alcohol en laat zien wat er met coördinatie en zicht gebeurt na het drinken van alcohol.

Daarnaast bieden we een aantal campagne ondersteunende producten aan zoals flyers, polsbandjes, doppers en water recepten waarmee je je campagne verder kunt aankleden.

Basispakket voor bedrijven
Basispakket
599

This package consists of:

Een pagina op de IkPas website
Uw logo op de IkPas website
Toegang tot de mediagenerator
Toegang tot de toolkit

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat