Geniet jij ook zo van die frisse ochtenden?

Pauzevoordelen zijn er genoeg. Naast voordelen als beter slapen, afvallen, geld overhouden en beter ‘nee’ leren zeggen, zijn die frisse ochtenden ook een grote traktatie. We zetten ze vandaag nog eens in het (ochtend)zonnetje.

We schreven al eerder het artikel ‘Ode aan de frisse ochtend‘. En dat ‘fris’ is op verschillende manieren te interpreteren. Je ruikt letterlijk frisser uit je mond (alcohol is niet best voor je ochtendadem…), je slaapt beter dus wordt frisser wakker én die frisse ochtend schept een heleboel mogelijkheden. Je hebt meer puf en tijd om een fijne ochtendroutine te starten. Rustig ontbijten of de dag beginnen met een wandeling bijvoorbeeld. Fijn!

En er zijn met jou meer mensen die genieten van een nieuwe frisheid. Journalist Martin Visser vertelt erover in dit artikel: Een maand geen alcohol drinken. Heeft dat zin? Leuk weetje: onze eigen Martijn Planken komt aan het woord in dit artikel.

Gerelateerd

Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat