The best of: uiterlijke voordelen

Je knapt letterlijk op van een alcoholpauze. Na een aantal weken pauzeren word je echt de beste versie van jezelf. Stralende huid, glanzend haar en een paar kilo lichter…kijk maar eens in de spiegel en geniet ervan!

Fris en fruitig vanbinnen én -buiten!

Krijg jij de laatste tijd vaker complimentjes over je uiterlijk? Dat is niet zo gek, want dat jij jezelf vanbinnen zo fris en fruitig voelt, is ook aan de buitenkant te zien. Een alcoholpauze is namelijk de beste booster voor een stralende verschijning. Lees hier wat niet drinken doet voor je lichaam en kijk welke veranderingen jij af kunt vinken. Stralende huid? Check!

Lees meer

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

…wie is de schoonste van het land? Nou, dat kunnen wij je niet vertellen. Wat we wel weten is dat mensen die goed voor zichzelf zorgen en die lekker in hun vel zitten als vanzelf gaan stralen. En ja, ook minder of niet drinken draagt bij aan je schoonheid. Want wist je dat je een mooiere huid krijgt als je geen tot weinig alcohol drinkt?

Lees meer

Alcohol en de kwaliteit van je haar

Een gezonde haardos. Voor de één een gegeven, voor de ander een wens. In wat voor staat jouw haar en hoofdhuid ook verkeren: alcohol heeft geen positieve invloed op de kwaliteit ervan. Zo kan alcohol de reden zijn voor breekbare lokken of veroorzaker zijn van hoofdhuidproblemen.

Lees meer

Kilo’s lichter en centimeters minder

Zitten jouw broeken al wat losser sinds je meedoet aan IkPas? Dat kan best, want zo’n 32% van de eerdere deelnemers geeft aan tijdens IkPas wat kilo’s te zijn kwijtgeraakt. Hoe komt het dat je af kunt vallen wanneer je stopt met het drinken van je vaste biertje of wijntje? Lees hier meer over de relatie tussen alcohol en eten.

Lees meer

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat