Persoonlijk coachingstraject op aanvraag

We stipten het in de inleiding al aan; we ontvangen berichten van deelnemers die het jammer vinden dat de 40-dagen-geen-druppel-challenge er bijna op zit. En of de ondersteuning niet voortgezet kan worden? We zochten naar een oplossing en hebben deze gevonden. Bij interesse kun je je opgeven voor een persoonlijk coachingstraject. Nieuwsgierig?

Ik zal mezelf voorstellen en uitleggen wat het idee is. Ik ben Helena, 23 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik zit nu in de tweede helft van het derde jaar en ik loop sinds februari stage bij IkPas. Vanuit mijn opleiding wil ik bij IkPas onder andere graag werken aan het vak ‘coaching’. Zoals velen weten, biedt IkPas de mogelijkheid om berichten en vragen te sturen naar deskundigen (denk aan de IkPas-coach). Maar deze hulplijn stopt na 5 april a.s..

Real-life coaching

Omdat er veel vraag is naar het continueren van de begeleiding, zie ik dit als een kans om real-life coaching aan te bieden. Een persoonlijk coachingstraject speciaal voor IkPassers die ook na 5 april a.s. graag een steuntje in de rug krijgen bij het vervolgen van hun droge reis. Helaas is het real-life gedeelte op dit moment niet verantwoord vanwege COVID-19, waardoor we hebben besloten om de coaching via Skype te organiseren. Het is dus belangrijk dat je een Skype-account hebt.

Opzet persoonlijk coachingstraject

-Het contact is één op één

-Intake (vaststellen doel, drijfveren en valkuilen)

-Duur traject en frequentie gesprekken bepalen

-Gesprekken voeren via Skype (twee tot vijf gesprekken in totaal bijvoorbeeld)

-Al je vragen, zorgen, valkuilen en overwinningen krijgen aandacht

-Afrondend gesprek en evaluatie

-Deelname is gratis

Samen is leuker en makkelijker

De coaching is één op één en daardoor ook geheel in te vullen naar de persoonlijke situatie en wensen van jou als deelnemer. Dit wil zeggen, dat je zelf vorm geeft aan je doel en de duur van de coaching. Bijvoorbeeld: als je nog een maand wil blijven passen, dan zal de coaching een maand duren. Een coachingstraject begint altijd met een intakegesprek waarin wordt besproken wat het doel is, wat de drijfveren zijn en met welke aandachtspunten we rekening moeten houden. Uiteraard zullen we dan ook nader kennismaken met elkaar. Vervolgens volgen er ongeveer twee tot vijf gesprekken, maar dit is geheel afhankelijk van jou als deelnemer. Het doel van dit persoonlijke coachingstraject is om al je vragen, zorgen, valkuilen en ook overwinningen te bespreken en te vieren.

Duur zo’n persoonlijk coachingstraject?

Nee hoor, deelname is gratis. Jouw vooruitgang is onze winst!

Heb jij behoefte aan zo’n persoonlijk coachingstraject? Aarzel niet en meld je aan. Stuur een e-mail naar helena@ikpas.nl en ik bericht je zo snel mogelijk terug.

Prettige pauze en wie weet tot ziens!

 

Groet,

 

Helena

Gerelateerd

Achtergrond

Alcohol als woonaccessoire

Wie dol is op woonprogramma’s herkent dit vast: barretjes vol mooie borrelglazen, een serieus goedgevulde wijnkast of beter nog: een (dubbele) wijnklimaatkast. Alcohol en interieur het lijkt een voldongen combinatie.…
Lees meer
Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat