Ondertussen op het web

In onze zoektocht naar nieuwsartikelen kwamen we heel wat interessant materiaal tegen. Zo stuitten we op artikelen die dieper ingaan op feiten en fabels rondom griep en vitaminen, leuke weetjes over groente en fruit en meer over het verhogen van je weerstand.

Helpt een mondkapje? Voorkomt de griepprik het krijgen van een griep? Zweet je door een warme groc een griep uit? Lees hier 9 feiten en fabels over griep.

9 feiten en fabels over griep

Vitamine C is goed voor je weerstand. En wist je dat de rode paprika de sinaasappel verslaat wanneer het gaat om een vitamine C boost? Check de feiten en fabels over vitamine C.

Feiten en fabels over vitamine C

En ook supervitamine D draagt zijn steentje bij aan je weerstand. Benieuwd wat zijn rol is?

Feiten fabels over vitamine D

Thee is lekker en zit barstensvol vitamine C en D en antioxidanten. Win-win-win!

Thee en het verhogen van je weerstand

Gezond eten helpt bij het bouwen aan een goede weerstand. Hier lees je meer over ons favoriete fruit de appel, het hoge suikergehalte van de citroen en de vezelrijkheid van blauwe bessen.

10 leuke weetjes over groente en fruit

Behoefte aan tips over het verhogen van je weerstand? Biochemicus Harry Wichers van Wageningen Research praat je helemaal bij.

Hoe verhoog ik mijn weerstand?

Gerelateerd

Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat