Ondertussen op het web

8 april 2020 / Actueel / Achtergrond

In onze zoektocht naar nieuwsartikelen kwamen we heel wat interessant materiaal tegen. Zo stuitten we op artikelen die dieper ingaan op feiten en fabels rondom griep en vitaminen, leuke weetjes over groente en fruit en meer over het verhogen van je weerstand.

Helpt een mondkapje? Voorkomt de griepprik het krijgen van een griep? Zweet je door een warme groc een griep uit? Lees hier 9 feiten en fabels over griep.

9 feiten en fabels over griep

Vitamine C is goed voor je weerstand. En wist je dat de rode paprika de sinaasappel verslaat wanneer het gaat om een vitamine C boost? Check de feiten en fabels over vitamine C.

Feiten en fabels over vitamine C

En ook supervitamine D draagt zijn steentje bij aan je weerstand. Benieuwd wat zijn rol is?

Feiten fabels over vitamine D

Thee is lekker en zit barstensvol vitamine C en D en antioxidanten. Win-win-win!

Thee en het verhogen van je weerstand

Gezond eten helpt bij het bouwen aan een goede weerstand. Hier lees je meer over ons favoriete fruit de appel, het hoge suikergehalte van de citroen en de vezelrijkheid van blauwe bessen.

10 leuke weetjes over groente en fruit

Behoefte aan tips over het verhogen van je weerstand? Biochemicus Harry Wichers van Wageningen Research praat je helemaal bij.

Hoe verhoog ik mijn weerstand?

Gerelateerd

25 september 2022 / Achtergrond

Wel of geen blurring?

Wel een wijntje tijdens het bijwerken van je uitgroei of niet? ‘Ja’, zegt VVD. ‘Misschien toch niet verstandig’, zeggen D66, CDA en CU. ‘Nee!’, zeggen artsen en gezondheidsinstanties. Welke kant…
Lees meer
22 september 2022 / Achtergrond

5 x een gezonde podcast

Gezond bezig zijn geeft een kick. Kijk jou eens lekker pauzeren. Om nog meer in the spirit te komen, lees je hier 5 podcastintroducties die over ‘gezondheid’ gaan. In deze…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat