Zet je
alcoholgebruik
op pauze

Doe mee aan een van onze maandchallenges, zoals Fit voor Vakantie in juni (aanmelden kan t/m 4 juni). Of start vandaag nog je eigen challenge.

‘IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf: je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet

Waarom IkPas?
Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je meer alcohol drinkt dan je eigenlijk zou willen? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Dan is IkPas iets voor jou!
Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken: je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.
IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij ons terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met prestaties; alles om jouw doel te volbrengen!
We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Meer dan 200.000 mensen gingen je voor!

Doe mee met IkPas!

Waarom meedoen aan IkPas?
Dit levert het je op!

is mentaal fitter

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken. 62% van de deelnemers ervaart dit.

zegt beter nee

Geen alcohol drinken is ook voor je omgeving wennen, je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren. 64% kan na afloop van de actie beter ‘nee’ zeggen tegen alcohol. Daarvoor hoeven ze niet perse de Bob te zijn!

valt af

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt! Voor menige deelnemer een belangrijke reden om ook na IkPas minder alcohol te drinken.

Actueel

Achtergrond

Tot hier en niet verder

Nederlanders staan open voor maatregelen die gezond eten en drinken stimuleren, maar het moet niet te dwingend worden. We willen wel moeite doen voor het verbeteren van onze gezondheid, maar…
Lees meer
Achtergrond

Alcohol als woonaccessoire

Wie dol is op woonprogramma’s herkent dit vast: barretjes vol mooie borrelglazen, een serieus goedgevulde wijnkast of beter nog: een (dubbele) wijnklimaatkast. Alcohol en interieur het lijkt een voldongen combinatie.…
Lees meer

Deze gemeenten doen mee met IkPas

Wijzig instellingen voor chat