3 x alternatief voor het weekend

Het is bijna weekend en dat staat voor de meeste mensen gelijk aan een beetje feest. En omdat het weekend er is om te ontspannen en jezelf te verwennen, hebben we drie alternatieven voor je gevonden die je kunt proberen. En als je dat leuk vindt: laat ons vooral weten wat jouw favoriete weekendalternatief is. Daar kunnen al je collega-passers ook van profiteren.

Sparkling Tea

Ook wel bekend als mousserende thee of een urban bubbel. Mousserende thee wordt gemaakt van een goed doordachte selectie thee van hoge kwaliteit, gecombineerd met kruiden of fruit. Verschillende mousserende theeën zijn bij uitstek geschikt om te drinken bij zorgvuldig gekozen gerechten. De trend foodpairing, verrassende smaken bij elkaar brengen, is een trend die steeds meer restaurants bereikt.

Gemberdrankje

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: gemberdrankjes. Denk aan merken als GIMBER, Paulies Ginger en de laatste die we voorbij zagen komen: DZJING. Merken met allemaal hun eigen verhaal waarom ze op smakenavontuur zijn gegaan. Eén ding staat vast: met een gemberdrankje kun je alle kanten op. Drink het als shotje in de ochtend, mix het met heet water, schenk er Spa Rood bij of gebruik het als smaakmaker bij roerbakgerechten, desserts of gebak.

Kruidencombinaties

Niet alleen gembersiropen schieten als paddenstoelen uit de grond. Er is een hele markt die zich wijdt aan het samenstellen van de perfecte kruidencombinatie. In de alcoholvrije slijterijen van Nix&Nix vind je onder andere een heleboel spannende kruidencombinaties, die je allemaal vrijblijvend mag proeven. Benieuwd of er een Nix&Nix bij jou in de buurt zit? click here.

Check ook onze lekkere alternatieven zonder suiker

Gerelateerd

Background

Eat and drink warm

Now that the temperature is dropping further and further, you can feel that we are heading towards winter. Not bad, because those lights, those holidays, those cozy evenings you wouldn't want to miss them. What…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat