Podcasttips speciaal voor jou

Omdat verhalen van de één herkenbaar en zelfs helpend kunnen zijn voor een ander, tippen we je regelmatig interessante podcasts die we tegenkomen. De twee die een hoofdrol spelen in dit artikel zijn niet per se nieuw, maar misschien wel voor jou. Veel luisterplezier.

What could happen?

Najib Amhali en Reda Saleh nodigen wekelijks verschillende bekende en onbekende Nederlanders uit om hun verhaal te doen over vroeger, nu en later. De verhalen worden gedaan onder het mom van: “Wat kan er nou gebeuren?”. Van dat ene lijntje, die ene keer gokken of toch dat extra biertje. Waarbij de verandering van het gebruiken naar misbruiken van genotmiddelen naar voren komt.

Luister hier naar de afleveringen van ‘Wat kan er nou gebeuren’

Jessie’s Diary

In de aflevering ‘Mijn toxische relatie met chardonnay & sauvignon’ vertelt oud-Miss Nederland, model en influencer Jessie Jazz Vuijk over haar alcoholprobleem. De succesvolle ondernemer en influencer ligt weliswaar niet onder een brug, maar dat verandert de zaak niet. “Ik ben heel gelukkig, ik ben spiritueel verbonden, ik doe heel veel mooie dingen, maar dat ik een alcoholprobleem heb, is niet te ontkennen.”

Luister hier naar de aflevering ‘Mijn toxische relatie met chardonnay & sauvignon’ en daarna wellicht: 4 maanden clean/sober feeling better than ever

Hier vind je nog meer podcasts die over alcohol en alcoholgebruik gaan

Gerelateerd

Background

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat