Avondvullende tips van deelnemers

Het is wel duidelijk dat IkPas-deelnemers niet per se op de bank zitten en tv-kijken wanneer er een vrije avond op het programma staat. Laat je inspireren door deze tips.

-Thea bridget online. Dit doet ze via StepBridge. Als er een avondje niet wordt gebridged, kijkt ze een film of leest ze een boek.

-Mark en zijn vrouw houden zichzelf onder andere bezig met puzzelen, yoga, muziek maken, eten bestellen en opeten met een familielid. Ze genieten van de tijd die ze met elkaar doorbrengen.

-Sint is dol op Netflix, dus onze tips kwamen goed van pas.

-Elsbeth wandelt iedere avond een uur en zorgt er uiteraard voor dat ze voor 21.00 binnen is. Daarnaast heeft ze veel baat bij de online spiritualiteitscursus die ze volgt.

-Yvonne barst van de goede avondvullende tips. Lees ze hier.

-Hans en zijn partner kamperen.

-Hetty handwerkt, terwijl je televisie kijkt.

-Paula rent heel wat uren weg en volgt een cursus Spaans.

-Linda legt puzzels. Wel van minstens 1000 stukjes.

Heel erg bedankt voor jullie leuke berichten en goede tips.

Gerelateerd

Tips

De leukste podcasts

Trek je wandelschoenen aan of pak de zwabber erbij. Zet dan je oren open en genieten maar! De podcast is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Wij vonden…
Lees meer
Tips

Yvonnes avondvullende tips

-Lees het boek van Joël Goudsmit, ‘Reboot je gezondheid in 24 uur’ (utopie, maar bedoeld wordt diverse handvatten te integreren binnen je dagelijkse ritme). -Bekijk/beluister podcasts. -Kijk naar inspirerende documentaires,…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat