Yvonnes avondvullende tips

-Lees het boek van Joël Goudsmit, ‘Reboot je gezondheid in 24 uur’ (utopie, maar bedoeld wordt diverse handvatten te integreren binnen je dagelijkse ritme).
-Bekijk/beluister podcasts.
-Kijk naar inspirerende documentaires, zoals ‘A Life on Our Planet’ van de 94-jarige David Attenborough, over hoe we de natuur nog kunnen redden van de vernietiging die mede door de mens en economische welvaart verloren gaat. Of wat denken van de docu: ‘What the health’. Deze documentaire gaat dieper in op een veganistische eet- en leefwijze.
-Lees tuintips over het vogelvriendelijk maken van je tuin.
-Luister muziek, zoals golden oldies uit de jaren 60-70. Grappig hoe allerlei jeugdbeelden hierbij terugkomen.
-Pleeg een belletje naar je bejaarde tante. Of hang even over de heg bij je buurman op leeftijd. Ik bel regelmatig een rondje met mijn eenzame 90+ club, 2 tantes van 93 en 94 jaar, een buuf van 92 jaar en een bonustante van 82 jaar. Zij zijn heel inspirerend.
-Ook een spelletje ontbreekt niet. Denk aan 30 seconds spel, sjoelen of een escapespel.
-Alles wordt gedaan, beluisterd, gelezen of bekeken onder het genot van dampend hete thee met eigen gebakken lekkers.

Gerelateerd

Tips

Alternatieven van IkPas-deelnemers

Charl Ik ben niet op zoek gegaan naar allerlei zoete of zure vervangers. Water, koffie, thee en melkproducten zijn voor mij de ‘vochtbrengers’. Geen fris of overige kant-en-klaar-dranken. Wat de…
Lees meer
Tips

De leukste podcasts

Trek je wandelschoenen aan of pak de zwabber erbij. Zet dan je oren open en genieten maar! De podcast is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Wij vonden…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat