Blogger aan het woord

Heerlijk het vooruitzicht met op zondag de Formule 1 en vooraf met alle gezinsleden de kwalificaties volgen via onze Familione-app. Ik vind het zo ontzettend goed dat Max en Heineken ‘when you drive, never drink’ uitdragen. En op deze manier de 0/0 bier supporten. Toen ik dit aan tafel zei, reageerde onze tienerzoon ‘ze maken 0/0 bier sexy’. Ik denk dat het waar is. Het is mooi de koppeling van enorme prestaties en sport aan 0/0 alcohol. Hoeveel mannen en vrienden, mannen met kinderen/vrouwen volgen de F1, soms letterlijk. Wij keken ook naar de F1 in de meivakantie Miami USA, de herfstvakantie Austin, USA. Uitzonderlijke prestaties, sport en focus is 0/0 alcohol.

Steeds meer hoor je van bekenden Nederlanders dat zij ook voor zero alcohol kiezen. Armin van Buuren kiest voor fit en gezond. Bridget Maasland voor focus en zegt ‘Ik hoef er nooit meer over na te denken wel of niet, het geeft rust’. Ik vind het ook fijn om fit te zijn. Plus vanaf Dry January ben ik ook een beetje gaan opletten met calorieën en de leuke bijkomstigheid is dat ik een ruime kledingmaat ben afgevallen. Geen alcohol maakt echt verschil. Bij mij van maat 40 naar 38/36. Het wijntje is ver op de achtergrond, ik kan aan het eind van de dag echt zin hebben in een cappuccino of een lekkere appel.

Behalve heel even afgelopen maandag. De hele dag had ik beslissingen genomen en gesprekken gehad. Tegen mijn dochter zei ik ‘heb nu even zo trek in een wijntje’ waarop ze wijselijk en terecht zei ‘dat gaan we dus niet doen’. Ik heb haar een zoen op de wang gegeven en het was helemaal top van haar. Daarna lekker een cappuccino genomen.

We zijn met onze challenge ’40 dagen geen druppel’ lekker op weg. Het vierde weekend komt eraan. Voor iedereen super veel succes en een heel mooi weekend gewenst!

 

Gerelateerd

Blog Charlotte

Blogger aan het woord

Zondag: Laatste dag voorjaarsvakantie. Onze zoon en vriendin probeerden thuis te komen vanuit Azië, en manlief met onze dochter vanuit USA. In Azië was de vlucht naar Amsterdam geannuleerd en…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat