Blogger aan het woord

Zondag: Laatste dag voorjaarsvakantie. Onze zoon en vriendin probeerden thuis te komen vanuit Azië, en manlief met onze dochter vanuit USA. In Azië was de vlucht naar Amsterdam geannuleerd en in overleg met thuisfront pakte zij een eerste mogelijke vlucht naar Europa. Overal liepen de vluchten vol en uiteindelijk is gekozen voor Düsseldorf in plaats van Schiphol. Ons gezin had zich verheugd op gezamenlijk F1 kijken. Het werd taxi-mam, Kiss&Fly zone Düsseldorf Airport, surfboards en tassen achterin, wel/geen alcoholmomentje tijdens F1-race werd de Formule1-app en Max volgen in de auto. Uiteindelijk 20:00 uur met alle reizigers thuis en getoost met een Moët Chandon op thuiskomst van iedereen en uiteraard op Max zijn eerste race. Voor mij een 0/0 Freixenet. Van de kinderen een mooi compliment gekregen; ze vinden mij heel gezellig zonder wijn.

Maandag: De hal vol met tassen en surfboards, een ontzettend gezellig -en onverwachts- gezamenlijk ontbijt met elkaar. Met manlief door Duitsland reizen en wel/niet lunchen met een Duitse Riesling wijn, hebben we verplaatst naar dinsdag voor één dagje Maastricht en een lunch met wel/niet een Apostelhoeve wijn. Vandaag gezellig met gezin en ondanks de regen lekker buiten in het bos met de Pip gewandeld. In de middag heb ik onze zoon en vriendin naar hun appartement in Amsterdam gebracht. Vandaag was de challenge ver op de achtergrond, ik had veel meer trek in een lekkere appel of een cappuccino.

Dinsdag: Met manlief richting Maastricht. Heel gezellig samen in de auto en heerlijk kletsen over van alles en onze verbouwplannen. Ter hoogte van Nijmegen kwamen we in een flinke sneeuwbui, natte sneeuw en donkere lucht. Toen besloten om naar Roermond te rijden en voor manlief naar de RL Store te gaan. Het was geen stadweer en ook bij RL heel rustig. We zijn ontzettend goed en heel leuk geslaagd. Daar een kleine lunch genomen en geen moment aan de challenge gedacht. De alcohol-pauze is heel gewoon geworden, ik was in de Starbucks meer bezig met de ‘calorieën’ van een cappuccino met magere melk. Merk dat ik over het algemeen inderdaad meer met calorieën bezig ben dan met 0/0 wijn. Bij thuiskomst bleek onze dochter misselijk te zijn. Onze zoon was verreisd uit Azië, maar haar misselijkheid leek meer op een buikgriep. Haar lievelingspasta hoefde ik niet te maken, we kozen voor groente en krieltjes. Na het avondeten een cappuccino en daarna het lekker bij thee gehouden.

Woensdag: Bij mij begon de misselijkheid en buikgriep in de avond. Ik heb mij zelden zo beroerd gevoeld en het zo koud gehad. Had zelfs heel ouderwets een kruikje in bed voor de buikpijn. Ik stop deze week met mijn blog en kom over een paar dagen weer terug. We gaan met de ‘challenge’ ons derde weekend in, best goed van ons! Weet ook niet of de challenge ’40 dagen geen druppel’ inclusief ziek zijn is of exclusief is, daar kan ik over nadenken. Voor jullie ontzettend veel succes en tot volgende week!

Gerelateerd

Blog Charlotte

Blogger aan het woord

Heerlijk het vooruitzicht met op zondag de Formule 1 en vooraf met alle gezinsleden de kwalificaties volgen via onze Familione-app. Ik vind het zo ontzettend goed dat Max en Heineken…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat