Blogger aan het woord

De afgelopen dagen waren super hectisch met verkoop ouderlijk huis in Tucson, USA. In deze hectiek totaal geen behoefte gehad aan alcohol of iets, juist wel aan fit zijn en helder blijven nadenken en handelen. Door 9-uur tijdsverschil begonnen veelal de telefonische gesprekken en e-mails in de avond.

Het klinkt misschien raar maar in december vond ik droge witte wijn een gegeven moment steeds meer crèmig smaken en niet lekker. Ik koos toen al vaker voor een bubbeltje. Nu is alcohol zover op de achtergrond. Ik ben ontzettend blij met deze challenge en ook met de ondersteuning van ‘IkPas’. De eerste weken heb ik moeten wennen, en Dry January ging mij eigenlijk makkelijker af dan ik in eerste instantie had gedacht. Nu we met deze challenge in eind maart zitten, geeft mij een boost om door te gaan. Ik vind het zo lekker om fit en slank te zijn, dit wil ik echt zo houden. Zero alcohol associeer ik met een hele positieve levenshouding.

De paasdagen komen eraan, gezellig met alle kinderen en mijn moeder die geniet van alle kleinkinderen. Ik verdiep mij al in de bloemen en recepten. Heerlijk!! Natuurlijk haal ik ook bubbels in huis voor de Fam, met daarbij veel 0/0 Freixenet. Het zal mij niets verbazen als we allemaal een zero bubbel gaan doen.

Voor iedereen heel veel succes met de laatste 40 dagen geen druppel!-dagen en vooral hele gezellige paasdagen!!

Gerelateerd

Blog Charlotte

Blogger aan het woord

Heerlijk het vooruitzicht met op zondag de Formule 1 en vooraf met alle gezinsleden de kwalificaties volgen via onze Familione-app. Ik vind het zo ontzettend goed dat Max en Heineken…
Lees meer
Blog Charlotte

Blogger aan het woord

Zondag: Laatste dag voorjaarsvakantie. Onze zoon en vriendin probeerden thuis te komen vanuit Azië, en manlief met onze dochter vanuit USA. In Azië was de vlucht naar Amsterdam geannuleerd en…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat