Blogger aan het woord

We zijn alweer een week verder. De eerste dagen vond ik echt lastig. Alsof je steeds wat mist. Dat zal hetzelfde zijn wanneer je stopt met roken of als je ergens loopt en denkt dat je je telefoon kwijt bent ; )

Nu ik zo duidelijk heb gesteld dat ik pas, pas ik ook. Want ik wil het, en ik kan het.

Het eten met de kinderen is nog hetzelfde als voorheen. De een vindt dit niet lekker en de andere dat niet. De wijn als afleiding is gewoon een verslaving. Ik zie nu pas hoe ik denk en hoe je brein werkt.

De voordelen na deze week: Ik slaap veel dieper en word meer uitgerust wakker. Dat zijn wel fijne voordelen.

Wel merk ik, dat ik meer trek heb in lekkere dingen in de avond. Dat wordt voor mij dan weer even streng zijn en opletten. Ik was namelijk net wat kilo’s afgevallen.

Een dubbele uitdaging dus. Geen wijn en niet gaan snacken. Maar ik kan het! IkPas!

Ik verklap alvast wel, dat ik een feestje op 28 januari heb afgezegd. Sowieso door corona heb ik weinig zin meer in dit soort bijeenkomsten, maar omdat ik niet drink zoek ik het wespennest ook niet op.

Gerelateerd

Blog Anna

Blogger aan het woord

We beginnen de maandag met Blue Monday. Ik heb altijd een hekel aan dat soort benamingen. Zeker als het wat negatiefs betekent. De mensen die misschien al wat neerslachtiger zijn,…
Lees meer
Blog Anna

Blogger aan het woord

Voor iedereen allereerst de beste wensen, dat het een mooi (alcoholvrij) jaar mag worden. De oliebollen zijn op, de champagnefles leeg en we starten met elkaar ikpas.nl Ik ben Anna 40…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat