Blogger aan het woord

We beginnen de maandag met Blue Monday. Ik heb altijd een hekel aan dat soort benamingen. Zeker als het wat negatiefs betekent. De mensen die misschien al wat neerslachtiger zijn, worden niet vrolijker van deze dag.

Nou had ik afgelopen weekend een soort baal-ik-wil-wijn-weekend. Op de een of andere manier was het dit weekend het meest lastige tot nu toe. Hoe dat komt weet ik niet. Ik had gewoon zin om samen met mijn man een wijntje te drinken. Dat hebben we natuurlijk niet gedaan. Als alternatief hebben we alcoholvrije rode martini met tonic gedronken. Een erg lekkere combinatie en een verfrissend drankje.

Als ik terugkijk op de eerste helft van IkPas, dan is het bijzonder snel gegaan. Ik zit nu op dag 15 en het bevalt goed. Ik ben nog aan het nadenken om het door te zetten in februari, maar ik weet ook als eenmaal dat eerste wijntje staat deze ook opgedronken wordt. Speelt dan ook mee dat ik begin februari jarig ben : )

Ik ga dat de komende twee weken toch maar eens serieus overwegen…..blijf ik passen?

Succes allemaal met de laatste twee weken. We kunnen het, want we doen het samen!

Gerelateerd

Blog Anna

Blogger aan het woord

Voor iedereen allereerst de beste wensen, dat het een mooi (alcoholvrij) jaar mag worden. De oliebollen zijn op, de champagnefles leeg en we starten met elkaar ikpas.nl Ik ben Anna 40…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat