Blogger aan het woord

Voor iedereen allereerst de beste wensen, dat het een mooi (alcoholvrij) jaar mag worden.
De oliebollen zijn op, de champagnefles leeg en we starten met elkaar ikpas.nl
Ik ben Anna 40 jaar en heb 3 kinderen. Gelukkig getrouwd met mijn lieve man Simon.

Vroeger dronk ik nooit. Toen ik 21 was zei iemand doe niet zo saai, doe mee en drink wat. Ik begon met zoete drankjes. Mixen. Toen ik ouder werd ging ik wijn drinken.

Inmiddels ben ik 40 en drink ik altijd wijn. Het liefste vanaf een uur of 17:00, de kinderen zijn aan het eten. Laat ik dat nou net het vervelendste moment van de dag vinden. Altijd is er wel iemand die iets aan te merken heeft op het eten. Het drinken begon dus een gewoonte te worden. Iets wat ik niet okay vind.

Tijd voor verandering en tijd voor IkPas. Als ik het doe, doe ik het goed. Ik ben heel streng voor mijzelf. Ik kan het, jij kan het en met ik pas doen we het samen.

Vandaag is dag 4, IkPas en ik hou het vol, want zelfs zonder alcohol klagen de kinderen over het eten en kan ik het handelen. Alcohol is niet de oplossing, het is een onterechte uitvlucht.

Succes allemaal! Hopelijk kunnen we elkaar stimuleren.

Gerelateerd

Blog Anna

Blogger aan het woord

We beginnen de maandag met Blue Monday. Ik heb altijd een hekel aan dat soort benamingen. Zeker als het wat negatiefs betekent. De mensen die misschien al wat neerslachtiger zijn,…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat