Blogger aan het woord

3 weken zijn voorbij. We gaan week 4 in. Ik vind het wel snel gaan. De behoefte in een wijntje wordt minder, maar is er nog wel. Door de afwisseling in 0.0 alcohol heb je in het weekend toch het idee dat je nog iets speciaals drinkt.

Afgelopen weekend gingen wij uit eten en daar had ik totaal geen behoefte aan een wijntje. Misschien omdat het een ballentent was, maar misschien toch ook omdat het niet meer in mijn systeem zit. In die zin is de behoefte toch wel behoorlijk weggezakt.

Ik ben benieuwd wat er met iedereen gebeurt als het 1 februari is. Gaat iedereen dan als een malle drinken of houden we het vol? Is daar eigenlijk al eens onderzoek naar gedaan door IkPas?

Het is nu tijd om te gaan koken voor de kinderen. Terwijl zij straks hun eten opeten, drink ik lekker een kopje thee.

Gerelateerd

Blog Anna

Blogger aan het woord

We beginnen de maandag met Blue Monday. Ik heb altijd een hekel aan dat soort benamingen. Zeker als het wat negatiefs betekent. De mensen die misschien al wat neerslachtiger zijn,…
Lees meer
Blog Anna

Blogger aan het woord

Voor iedereen allereerst de beste wensen, dat het een mooi (alcoholvrij) jaar mag worden. De oliebollen zijn op, de champagnefles leeg en we starten met elkaar ikpas.nl Ik ben Anna 40…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat