Zo verdien je als student online een centje bij

Studeren en geld verdienen. Het blijft een uitdaging. Zeker ten tijde van corona. Want van die leuke bijbaan in de horeca is niets meer over. Daarom, ter inspiratie, een aantal make-some-money-tips. Stuk voor stuk online banen die jou een gevulde bankrekening opleveren. Katsjinggg!

Geld verdienen is niet moeilijk. Je moet alleen even weten waar je moet zijn. Tip 1: denk bijvoorbeeld aan cashback sites. Verdien geld met de aankopen die je doet bij meer dan tweeduizend webwinkels. Check hier de betere cashback sites.

Omdat je toch al de hele dag overal op klikt en overheen swiped, kun je er net zo goed geld mee verdienen. Tip 2: schrijf je in voor diverse spaarprogramma’s en ontvang geld voor het lezen van e-mail, klikken op banners, meedoen aan spelletjes en nog veel meer. Bekijk hier de tien beste spaarprogramma’s.

Zit jij all over je socials? Maak er dan je werk van. Jouw accounts zijn geld waard. Tip 3: lees hier meer over geld verdienen met je social media.

Tip 4: affiliate marketing is de manier om geld over te houden aan het eind van de maand. Wat doe je dan? Je maakt reclame voor producten en diensten van bedrijven waarvoor je betaald krijgt als je iets verkoopt. Ben je dus een marketeer in de dop of student economie? Maak alvast van je studie je werk. Goed voor je portemonnee én je C.V.

Ben jij ondernemend? Gezegend met een zakelijk instinct? Bouw dan een eigen website met webshop of een vergelijkingssite. Benieuwd naar de mogelijkheden? Tip 5: lees hier meer over geld verdienen met je eigen website.

Word jij de nieuwe Wolf of Wall Street? Tip 6: beleggen is een manier om veel geld te verdienen. Mits je een lange adem hebt en niet al te snel in paniek raakt wanneer de aandelen zakken. Ga je voor CFD-handel? Regulier beleggen? Of cryptocurrency? Nieuwsgierig? Check hier je opties.

Bron: geldgenius.nl

 

Gerelateerd

Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat