Win dit boek van Petra

Petra Moes, ervaren IkPas deelnemers hebben haar al eens gezien in een van onze webinars, heeft een boek (De Kunst van het Nuchter Leven) geschreven over de vraag of het leven zonder alcohol nog leuk is. Dit boek kun jij winnen!

Voor Petra Moes ging twintig jaar geleden de geest uit de fles. Zij ontwikkelde een training voor mensen die net als zij vrij en nuchter willen zijn. De kunst van nuchter leven van Petra Moes leert je geen ‘kunstje’ om te stoppen met drinken en dat vol te houden. Je gaat op een dieper niveau begrijpen wat regelmatig drinken met je doet. Daarnaast leer je inzien waar alcohol je bij vandaan houdt. En hoe je, juist door niet te drinken, groots en meeslepend kunt leven.

Wil jij een van de twee boeken winnen die wij weg mogen geven? Stuur dan een e-mail naar win@ikpas.nl. De winnaars krijgen vanzelf bericht. Grijp je net mis in deze winactie? Het boek is hier te koop.

Gerelateerd

Achtergrond

Tot hier en niet verder

Nederlanders staan open voor maatregelen die gezond eten en drinken stimuleren, maar het moet niet te dwingend worden. We willen wel moeite doen voor het verbeteren van onze gezondheid, maar…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat