Wat je kunt verwachten van de 3 IkPas-webinars

Tijdens deze 40 dagen geen druppel campagne verzorgt Martijn Planken -alcoholpreventiedeskundige, campagneleider bij IkPas én een van de oprichters van IkPas- 3 webinars. In de informatieve webinars bespreekt hij diverse onderwerpen rondom het thema alcohol.

Webinar 1: donderdag 17 maart om 20.00 uur
Webinar 2: donderdag 24 maart om 20.00 uur
Webinar 3: donderdag 7 april om 20.00 uur

-Webinar 1 gaat over de pauze-ervaringen tot nu toe, waarbij onder andere veelvoorkomende ontwenningsverschijnselen worden besproken. Hoe was de eerste week? Waar liep je tegenaan en waar je loop je misschien nog steeds tegenaan? Ook behandelt Martijn vragen van kijkers. Dus als je een vraag hebt over (het effect, de worsteling of vul maar in) van jouw alcoholpauze stuur dan een bericht naar webinar@ikpas.nl.

-Webinar 2 zoomt in op de sociale ontwenningsverschijnselen. Alcohol is overal. Hoe ga je hiermee om? Ook is er een speciale gast: Petra Moes komt langs. Ze deelt haar ervaringen en tips.

-Webinar 3 staat in het teken van het leven na IkPas. Welke rol zie je voor alcohol weggelegd in jouw toekomst? 

Klik hier als je je wilt inschrijven. Na inschrijving ontvang je uiterlijk woensdag de link, waarmee je toegang krijgt tot het webinar.

Heb je een vraag die je graag beantwoord ziet worden tijdens het webinar? Stuur je vraag naar webinar@ikpas.nl.

Kun je er niet bij zijn? Het webinar wordt ook opgenomen, omdat er geen deelnemers in beeld verschijnen.

Gerelateerd

Achtergrond

Esther aan het woord

Hier is er weer een uit de categorie: practice what you preach. De afgelopen twee jaar heb ik als teamleider mogen werken binnen het IkPas-team. Dit team is de hardwerkende…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat