Ontspannen in december met Netflix

Om de (ontspannen) lijn van afgelopen woensdag nog maar even door te trekken, presenteren we zo vlak voor het weekend de leukste Netflix-aanwinsten van dit moment. Het enige wat jij hoeft te doen is je op te krullen op de bank en onder het genot van thee, koffie, chocolademelk met of zonder slagroom te genieten van het beste van Netflix in de maand december.

December is ook voor Netflix een feestmaand, want de populaire streamingdienst dropt maar liefst 77 nieuwe titels, variërend van film tot documentaire, en van serie tot anime. Het wordt lastig om ze alle 77 voor je uit te lichten. Daarom een kleine selectie uit deze lawine aan kijkmateriaal. De hele lijst bekijk je hier.

Nieuwe films

Don’t look up – Komedie

Twee astronomen ontdekken dat de Aarde binnen zes maanden getroffen wordt door een meteoriet en beginnen aan een mediatour door het land om de bevolking te waarschuwen. Maar de wereld ligt niet bepaald wakker van het naderende gevaar. Een hele batterij aan sterren levert een bijdrage aan deze komedie. Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence spelen het astronomen-duo. Verder zie je Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Rob Morgan, Matthew Perry, Jonah Hill, Chris Evans en andere bekendheden voorbijkomen. Met recht een knaller te noemen. Nu al.

The Power of the Dog

Twee broers, de zachtaardige George en de briljante, maar wrede Phil, zijn samen eigenaar van de grootste ranch in Montana. Wanneer George trouwt met weduwe Rose, gespeeld door Kirsten Dunst, doet Phil er alles aan om haar kapot te maken. In zijn strijd tegen Rose, gebruikt Phil de gevoelige zoon van Rose, Peter, als pion. Deze film wordt nu al getipt voor verschillende Oscarnominaties.

The Unforgivable

Ruth Slater, gespeeld door Sandra Bullock, werd twintig jaar geleden veroordeeld voor een gewelddadig misdrijf. Nu komt ze vrij. Maar na haar vrijlating begint de ellende pas echt. Ruth is een sociale paria geworden. Het enige wat nog hoop geeft, is het jongere zusje dat ze niet meer zag sinds ze in de gevangenis belandde. Een stevig drama met een stevige hoofdrolspeelster.

Nieuwe seizoenen van populaire series

La Casa de Papel seizoen 5B

Seizoen 5B inmiddels. Het slot van het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie. Wat je mag verwachten, is het betere schietwerk, explosies en heftige achtervolgingen. Ook wordt er door de Professor gezinspeeld op nog meer doden. Bovendien maakt hij een grote fout die wel eens fataal zou kunnen zijn. Wie gaat het einde van de serie halen en wie niet?

The Witcher seizoen 2

Fantasyfans opgelet: in dit nieuwe seizoen van The Witcher krijgt monsterjager Geralt of Rivia het behoorlijk druk met monsters, oorlog en spectaculaire zwaardgevechten. En alsof dat nog niet genoeg is brengt hij prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Emily in Paris seizoen 2

In het eerste seizoen zag je de vrolijke, ietwat naïeve Amerikaanse Emily kennismaken met Frankrijk én haar nieuwe (tijdelijke) werkgever. Geen tegenslag kreeg haar eronder, zelfs niet het einde van haar relatie met haar Amerikaanse vriendje. Langzaam zag je haar opbloeien en gevoelens ontwikkelen voor niet één, maar zelfs twee mannen. In dit seizoen meer van hetzelfde, maar dan anders. Voor wie zal Emily kiezen? De knappe onderbuurman of de modeman?

Bronnen: manners.nl en guidinc.nl.

 

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat