Netflixen in de zomer? Ja toch!

Netflixen in de tuin terwijl de avondzon je gezicht verwarmd. Dát is pas ontspannen. Om jou op weg te helpen lees je hieronder welke series en films je in juli mag verwachten. Dat wordt een heerlijke bingemaand.

Audible / Documentaire

Voetballer Amaree McKenstry-Hall en zijn teamgenoten van de Maryland School for the Deaf proberen hun overwinningsroes te verdedigen terwijl ze het tragische verlies van een goede vriend moeten accepteren. De afstuderende studenten worden geconfronteerd met de toenemende druk om de horende wereld te betreden.

Young Royals / Dramaserie

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken: liefde of plicht.

The last letter from your lover / Drama / film

De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O’Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Ellie is heel nieuwsgierig naar wat er geworden is van de tortelduifjes en gaat op onderzoek uit.

Sky Rojo / Actie / Serie / Seizoen II

Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) vertrekken uit Las Novias Club om van hun vrijheid te genieten. Maar hun pooier heeft daar andere ideeën over en besluit ze samen met zijn handlangers te volgen. De trip van de vrouwen verandert in een gevaarlijke chaos waarbij hun vriendschap vele malen sterker wordt.

Le Dernier Mercenaire / Actie / Film

Een mysterieuze voormalig geheimagent moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. De zoon is echter tegen wil en dank betrokken geraakt bij een maffia-operatie, waardoor de voormalig geheim agent zijn onschuld moet zien te bewijzen. Een echte Jean-Claude van Damme film waarin als vanouds een heleboel actie bij komt kijken.

Bron: filmvandaag.nl.

Gerelateerd

Achtergrond

Esther aan het woord

Hier is er weer een uit de categorie: practice what you preach. De afgelopen twee jaar heb ik als teamleider mogen werken binnen het IkPas-team. Dit team is de hardwerkende…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat