Natuurlijke dranken van D-drinks

D-drinks vertegenwoordigt een breed portfolio van natuurlijke dranken en snacks die op de huidige ‘better for you’-trends inspelen. Onze missie is om de better for you-categorie te blijven leiden met producten met ingrediënten van hoge kwaliteit en een heldere en duidelijke duurzame visie. We zijn het dynamische platform voor merken en inspirerende ondernemers die de klassieke drank- en snackindustrie durven uit te dagen!

Our drinks…

  • The GUTsy Captain Kombucha: The GUTsy Captain Kombucha is een gefermenteerde drank die helemaal biologisch, vegan en gemaakt is zonder kunstmatige toevoegingen. We gebruiken alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Met liefde gebrouwen in Zuid-Portugal.
  • Belvoir Fruit Farms: Ambachtelijke limonades en siropen gemaakt van de beste verse ingrediënten. Perfect om jouw feestjes naar een hoger niveau te tillen.
  • Cawston Press: Verfrissende sparkling soda’s in verschillende authentieke smaken. 100% natuurlijk, niet van concentraat, boordevol smaak én zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
  • Dalston’s: Sparkling frisdranken waarbij echte ingrediënten centraal staan. Bevat geen kunstmatige ingrediënten, minder suiker dan gewone frisdranken en geeft je die authentieke, fruitige smaak die elke frisdrank zou moeten hebben.
  • NonSuch: De premium dranken van Nonsuch zijn ontwikkeld met behulp van infusies van fruit, kruiden en appelazijn. Hierdoor ontstaat een unieke harmonie, die je smaakpapillen gegarandeerd weten te prikkelen – voorbij alcohol, voorbij frisdranken, letterlijk niet te vergelijken!

D-drinks wenst alle IkPas-deelnemers een succesvolle pauzeperiode!

 

Gerelateerd

Achtergrond

Comazuipen en bingedrinken

Jongeren die veel alcohol drinken om zo snel mogelijk dronken te worden. Dit wordt comazuipen, ook wel bingedrinken genoemd. Een gevaarlijk tijdverdrijf. Hier lees je wat er precies misgaat in…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat