Ontspannen met deze nieuwe Netflix-series

Dacht jij een lege agenda te hebben in januari? Dan hebben we nieuws voor je, want Netflix komt deze maand met verschillende series en films die je niet wil missen. Dus block alvast wat avonden op de kalender, pak je warme dekentje erbij en haal genoeg popcorn in huis. Dat wordt lekker languit op de bank ontspannen met een nieuwe favoriete serie. Die je deze maand gewoon in één keer uitkijkt!

In deze maand, die we veelal thuis doorbrengen, is ieder beetje afleiding welkom. En zoals voetballegende Johan Cruijff al zei: ‘elk nadeel heb zijn voordeel’. Het voordeel van minder activiteiten buiten de deur, is dat je je niet schuldig hoeft te voelen over een avond Netflixen. Zeker niet met deze series!

Lupin

Lupin is een vijfdelige Franse serie met acteur Omar Sy (van de film ‘Intouchables’) in de rol van gentleman-inbreker Assane Diop. Deze charmante schurk zet zijn talenten in om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden. Zijn avonturen leiden hem zelfs naar het Louvre, waar hij een grote klus te klaren heeft. Of dit lukt, zie je vanaf 8 januari op Netflix.

Modern Family

Ben jij al jarenlang fan van de family Pritchett? Dan begint het nieuwe jaar voor jou met een knaller: vanaf 1 januari kun je tijdens het elfde en laatste seizoen namelijk nog één keer meeleven met het wel en wee van deze hilarische familie. Modern Family heeft inmiddels vier Emmy’s en een Golden Globe op zak en werd in Amerika bekroond tot beste komische sitcom.

Cobra Kai (S3)

Na een succesvol eerste en tweede seizoen, komt Netflix vanaf 8 januari 2021 met het derde seizoen van Cobra Kai, een komische actieserie die zich 30 jaar na de gebeurtenissen in het All Valley Karatetournooi uit de filmklassieker ‘The Karate Kid’ (1984) afspeelt. Johnny Lawrence probeert zijn beruchte karate dojo Cobra Kai te heropenen, maar zijn oude rivaal Daniel LaRusso zit hem in de weg. Fans van deze serie kunnen hun hart trouwens ophalen, Netflix heeft aangekondigd dat de serie ook een vierde seizoen krijgt.

50m2

Deze Turkse Netflix Original-serie draait om een huurmoordenaar die zich, al vluchtend voor zijn leven, in een onbekende buurt verstopt in de vijftig vierkante meter grote winkel van een pas overleden kleermaker. Omwonenden denken dat de crimineel de zoon is van de overleden winkelier. Hij besluit het spel mee te spelen, maar dit blijkt lastiger dan gedacht.

Dawson’s Creek

Zin in een trip down memory lane? Vanaf januari zet Netflix alle zes seizoenen van deze klassieke serie rond de vriendengroep van tiener Dawson Leery, online. Laat je nog een keer meevoeren in de romantische en dramatische belevenissen van vier opgroeiende tieners in het fictieve stadje Capeside. Ook leuk om met je tienerzoon of -dochter terug te kijken. Zien ze eens wat jou toen aan de buis gekluisterd hield.

Films die in januari op Netflix zijn of worden toegevoegd:

  • Outside the Wire – science fiction actiefilm.
  • We can be heroes – superhelden-familiefilm.
  • Um Pai no Meio do Caminho – Braziliaanse komedie in de stijl van Mamma Mia!
  • Pieces of a Woman – veelgeprezen drama over een jong stel dat hun baby verliest.
  • The Minimalists: Less is now – documentaire over gelukkiger worden met minder.

Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd

Achtergrond

Comazuipen en bingedrinken

Jongeren die veel alcohol drinken om zo snel mogelijk dronken te worden. Dit wordt comazuipen, ook wel bingedrinken genoemd. Een gevaarlijk tijdverdrijf. Hier lees je wat er precies misgaat in…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat