Lekker lang luisteren

Naar de beste podcasts ja! Voordat je het weekend in duikt, presenteren we hier een lijst met podcastaanraders. Van financiële ‘thriller’ en tips voor een gezonde psyche tot bizarre wensenlijstjes van grote artiesten. Deze podcasthits zijn jouw nieuwe tijdverdrijf.

Achter gesloten deuren

Talloze rechtszaken, een uit de hand gelopen beslaglegging, Kamervragen en het opstappen van De Nederlandsche Bank als klant: in drie afleveringen hoor je meer over het verhaal van de Twentse multimiljonair Gerard Sanderink. Hoe kon een ondernemer die jarenlang onverstoord bouwde aan een imperium van zo’n 15.000 medewerkers, betrokken raken bij een reeks conflicten waarin ook zijn bedrijven Strukton en Centric werden meegesleept?

Luister hier naar de podcast Achter gesloten deuren

De Podcast Psycholoog

In De Podcast Psycholoog wordt in elke aflevering een belangrijk psychologisch thema besproken en krijg je tips die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Thema’s als ‘afgunst’, ‘keuzes maken’ en ‘gezond sporten’ komen bijvoorbeeld voorbij.

Luister hier naar De podcast Psycholoog

Blauwe M&M’s

Voor je staat een groot artiest. Maar wat gebeurt er achter de schermen? Bijzondere wensen -een stel puppies in de kleedkamer voor het optreden-, te laat komen, te veel drugs genomen om nog op te kunnen treden…In Blauwe M&M’s luister je naar de beste en de meest juicy backstage-verhalen uit de muziekindustrie. Allemaal verteld door mensen die het van dichtbij meemaakten.

Luister hier naar de podcast Blauwe M&M’s

De Taghi podcast

Ridouan Taghi is de beruchte hoofdverdachte in de veelvoudige liquidatiezaak Marengo. Paul Vugts, misdaadverslaggever van Het Parool, volgt hem al jaren. Corrie Gerritsma praat in deze podcast met hem onder andere over de onwaarschijnlijke bloeddorst van Taghi, zijn jeugd, de liquidaties waar hij van verdacht wordt en zijn invloed op de rechtsstaat.

Luister hier naar De Taghi podcast

Makkelijke eters

Restaurantrecensenten Hiske Versprille en Joël Broekaert lusten bijna alles. In Makkelijke eters praten de twee vrienden over culinaire producten die doorgaans niet op professioneel niveau worden besproken. Waarom zijn schuimblokken het lekkerst in het zwembad? Kun je Viennetta ook zelf maken? En waarom bestaat slasaus vaak meer uit tuinkruiden dan saus?

Luister hier naar de podcast Makkelijke eters

Gerelateerd

Achtergrond

Alcohol als woonaccessoire

Wie dol is op woonprogramma’s herkent dit vast: barretjes vol mooie borrelglazen, een serieus goedgevulde wijnkast of beter nog: een (dubbele) wijnklimaatkast. Alcohol en interieur het lijkt een voldongen combinatie.…
Lees meer
Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat