Komt dat horen: een luistertip…

Podcasts we zijn er dol op. En nu hebben we een extra leuke gevonden. Onze eigen alcoholonderzoeker én mede-oprichter van IkPas Rob Bovens, speelt een glansrol in deze luistertip. Beluister vandaag nog ‘Nooit meer een kater’ en laat je bijpraten over de rol van alcohol in ons leven. Veel luisterplezier.

Nooit meer een kater. Dat idee spreekt Malou van der Starre steeds meer aan. De katers worden met de jaren erger en het besef dat alcohol niet goed is steeds groter. In dit programma gaat ze met alcoholonderzoeker Rob Bovens, podcastmaker Koos van Plateringen en de sobere sommelier Esmee Langereis in gesprek over de rol van alcohol in ons leven. Hoe komt het dat alcohol zo’n onderdeel is van onze cultuur, wanneer wordt alcoholgebruik een probleem en hoe is het om nuchter in het leven te staan? Gaan non-alcoholische dranken het winnen van wijn, bier en gin?

Luister hier naar ‘Nooit meer een kater

Gerelateerd

Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat