Je bent niet alleen: deze sterren drinken ook niet

Pauzeren doen we samen. Er zijn een heleboel collega-IkPassers die deze maand, net als jij, de kurk op de fles laten. Daarnaast zijn er ook een heleboel (bekende en minder bekende) beroemdheden die net als jij kiezen voor een (tijdelijke) alcoholpauze. Wie dat zijn, lees je hier.

Nachtegaal Adèle raakt sinds enige tijd geen alcohol meer aan. Dit onthult ze tijdens een van haar shows in Las Vegas. Dat nuchtere leven valt de ‘I Drink Wine’-zangeres echter zwaar, geeft ze meteen ook toe. Bron: rtlnieuws.nl.

Eva Jinek zwoor de alcohol enige tijd geleden af. De reden hiervoor is haar drukke leven bestaande uit gezin en een dagelijkse talkshow.

Guus Meeuwis en Manon Meijers: ze drinken al een paar jaar geen alcohol.

Daphne Deckers raakt geen alcohol aan. Haar fitheid dankt ze dus niet alleen aan haar sportregime.

Matthijs van Nieuwkerk houdt van alcohol, maar zei zijn losbandige leven jaren geleden al vaarwel en drinkt geen druppel alcohol.

Fajah Lourens nam na haar deelname aan Expeditie Robinson een drastisch besluit: geen alcohol, geen wilde party’s en veel sporten.

Wim Kieft zei na zijn drugsverslaving te hebben overwonnen ook de alcohol vaarwel.

Sylvie Meis drinkt geen alcohol, wel liters groene thee.

Tot zover de polderberoemdheden. Welke megasterren zeggen ook nee tegen alcohol en ja tegen een nuchter leven?

Toen Jennifer Lopez (zangeres/actrice) eenmaal begreep dat je van alcohol drinken niet knapper wordt, stopte ze direct.

Blake Lively (actrice) heeft zelfs nog nooit alcohol gedronken.

Tyra Banks (ex-topmodel en presentatrice) vindt het niet lekker. Dus drinkt ze het niet.

Pharrell Williams (zanger/rapper) drinkt geen alcohol, omdat het niet bij hem past. Hij heeft er niks mee en vindt er niks aan.

Chris Martin (zanger Coldplay) drinkt sinds zijn huwelijk met Gwyneth Paltrow geen alcohol meer. Inmiddels is het stel al jaren uit elkaar en nog steeds drinkt hij niet.

Kendrick Lamar (rapper) rapt veel over alcohol en drugs, maar is zo clean en nuchter als maar zijn kan.

John Mayer (zanger) maakte het nogal bont op het feestje van collega Drake. Na die zware kater besloot hij om niet meer te drinken. Hij kreeg daardoor meer tijd om muziek te maken en op tournee te gaan.

Gerelateerd

Achtergrond

Tot hier en niet verder

Nederlanders staan open voor maatregelen die gezond eten en drinken stimuleren, maar het moet niet te dwingend worden. We willen wel moeite doen voor het verbeteren van onze gezondheid, maar…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat