Het weekend in met deze alternatieven

Het is soms even zoeken naar een alternatief waar je blij van wordt. Daarom geven we ook regelmatig tips. Gewoon het een en ander proberen. Uiteindelijk vind je iets wat je kan bekoren. Misschien staat hieronder je nieuwe lievelingsdrankje genoemd?

  1. Icetea met jasmijn en citroenmelisse

Het klinkt een beetje als een zomerdrankje, maar als je het lekker vindt waarom dan geen icetea in de winter… En je maakt hem heel gemakkelijk zelf.

Check het recept hier

  1. Japanse kers

Dat is weer eens een keer iets anders dan Hollandse peren of Nieuw-Zeelandse kiwi’s. Voor dit romige drankje mag je overigens ook kersen uit blik gebruiken.

Check hier het recept

  1. Choconuts

Haardje aan, dekentje erbij, koekjes paraat: ja hoor we hebben hier te maken met een heuse winterse verwennerij.

Check hier het recept

  1. Pepperoni

Zin in iets met een beetje kick & bite? Dit op paprika gebaseerde drankje komt dan net op het juiste moment. Geniet ervan!

Check hier het recept

  1. Red Cab

Omdat je, zeker in de winter, aan je groente- en fruitdosis moet denken is het een goed idee om rode kool, wortelen en ook lekker wat fruit -bloedsinaasappelen- te pureren. Het resultaat is deze gezonde smoothie.

Check hier het recept

En er zijn nog veel meer lekker alternatieven te vinden. Maar bovenstaande inspiratie haalden we van de Tournée Minérale website. Snuffel hier vooral nog eens rond.

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat