Een tip van Nix & Nix

Heb je ooit gehoord van Nix & Nix? Dit is een alcoholvrije slijterij. Er zijn verschillende vestigingen in Nederland te vinden. Hier kun je terecht voor jouw favoriete alcoholvrije drankje. Weet je niet waar te beginnen? Wij wijzen je de weg.

Even ontspannen met een lekker drankje in de hand. We kunnen ons er allemaal iets bij voorstellen. Nu drink je natuurlijk even niet, maar tjongejonge dat is wel iets om weer naar uit te kijken. Dat moment dat je een slokje neemt van een drankje na een drukke dag. Wist je dat je datzelfde gevoel kunt krijgen van een drankje zonder alcohol? En de volgende dag voel je je gewoon weer fris. Ideaal toch?

Alcoholvrije keuze

Maar waar te beginnen? Welk alcoholvrij alternatief zou bij jou passen? Want er is meer dan 0.0 bier en alcoholvrije mousserende wijn. Wij hebben een tip voor je. Check de website van Nix & Nix eens. Hier staan allerlei soorten alternatieven op, van bieren tot wijnen en van alcoholvrije rum tot siropen. Verder vind je er ook verschillende kombucha en gember dranken. Houd je wel van een mocktail? Dan zijn de recepten voor deze speciale drankjes de moeite waard om te bekijken en te lezen. Oprichter en eigenaar Wim Boekema deelt daarnaast zijn favorieten met je. Misschien leiden die naar jouw eigen favoriet?

Heb geduld en veel plezier

Een goed alternatief vinden, kan even duren. Zie het als een avontuur en laat je verrassen door de mogelijkheden. In de Nix&Nix slijterijen mag alles geproefd worden. Woon je in de buurt van Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Heerhugowaard of Tilburg (open in november)? Breng dan een bezoekje aan de slijterij. Plezierige zoektocht!

Gerelateerd

Achtergrond

Alcohol als woonaccessoire

Wie dol is op woonprogramma’s herkent dit vast: barretjes vol mooie borrelglazen, een serieus goedgevulde wijnkast of beter nog: een (dubbele) wijnklimaatkast. Alcohol en interieur het lijkt een voldongen combinatie.…
Lees meer
Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat