Deze podcasts zijn spot on

Die lange zomeravonden lenen zich uitstekend voor een avondje podcast luisteren. Dit doe je op je loungebank in de tuin. Al wandelend de avondzon tegemoet. Terwijl je in huis wat ontspannen klusjes aanpakt. Kortom: wanneer je maar wilt. Lees hier meer over dé podcasts van dit moment.

Lekker gewerkt

In de vakantie heb je tijd om de boel op een rijtje te zetten. Werktechnisch gezien bedoelen we in dit geval dan. In de podcast ‘Lekker gewerkt’ praten hosts Frida Boeke, Tjerk Jansen en Victor van Bindsbergen over werkgeluk. De eerste afleveringen komen naast hun eigen carrières, doelen en uitdagingen ook onderwerpen als solliciteren, collega’s en de werkcultuur voorbij. Maar je kunt deze podcast natuurlijk ook bewaren voor als je weer mag na je vakantie. Want vakantie is vakantie.

Luister hier naar Lekker gewerkt

Stil in mij

Tijdens die langverwachte vrije dagen, wil je tot jezelf komen. Rust vinden. Plezier maken. Extra aandacht schenken aan de liefsten. Maar het kan lastig zijn om nergens aan te denken of over te piekeren. Is het eigenlijk wel mogelijk om je gedachten stop te zetten? Het antwoord op deze vraag vind je in deze podcast waar radiomakers Bas Menting en Mart Meijer in samenwerking met Quest Psychologie en met hulp van wetenschappers twee jaar lang of het mogelijk is om je gedachten stop te zetten.

Luister hier naar Stil in mij

Echt gebeurd

Niet nieuw, wel heel leuk. In korte en catchy afleveringen vertellen mensen (op een podium) een mooi, bijzonder of grappig verhaal of lezen ze voor uit hun puberdagboek. (Bijna) nergens aan denken en gewoon lekker luisteren. Heerlijk!

Luister hier naar Echt gebeurd

Over geld praat je niet

De een heeft te veel, de ander een gat in zijn hand, een derde persoon spaart een ton bij elkaar. In deze geldpodcasts praten Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters op een laagdrempelige manier over geld. Geen onderwerp blijft gespaard (grapje). Van pensioen tot beleggen en van besparen tot sparen. Luister je rijk dus.

Luister hier naar Over geld praat je niet

Start To Metaverse

Start to what? Precies. Tijd voor een podcast dus. In deze podcast van ‘De Tijd’ gaat journalist Dries Ceuppens in gesprek met ondernemers en bedrijven die meebouwen aan de metaverse. Wordt het de volgende evolutie van het internet? Een digitale kopie van onze fysieke wereld? Of iets totaal anders? Als kers op de taart hoor je een interview met Facebook-klokkenluider Frances Haugen.

Luister hier naar Start To Metaverse

Gerelateerd

Achtergrond

Comazuipen en bingedrinken

Jongeren die veel alcohol drinken om zo snel mogelijk dronken te worden. Dit wordt comazuipen, ook wel bingedrinken genoemd. Een gevaarlijk tijdverdrijf. Hier lees je wat er precies misgaat in…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat