Deelnemers gezocht

Wat heeft jou ertoe gezet je in te schrijven bij IkPas? Zou je het anderen aanraden? Wie zou je het (vooral niet) aanraden?
Dit zijn enkele vragen waar ik, Rebecca Hulshof studente Communicatie, ontzettend benieuwd naar ben. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de communicatiestrategie van IkPas. Op basis van dit onderzoek formuleer ik een communicatiestrategie waarmee we nog meer mensen kunnen enthousiasmeren deel te nemen aan IkPas. Zou jij mij daarbij willen helpen? Ben jij tussen de 25 en 45 jaar oud, heb je kinderen en woon je in de Randstad? Stuur mij dan een berichtje en dan gaan we (online) even in gesprek!
 
Over het online gesprek
Dit gesprek zal ongeveer 15 minuten duren. Ik wil het graag hebben over wat jou heeft gemotiveerd tot een inschrijving bij IkPas. 
Lijkt het je leuk om daar binnenkort over te praten? Of ken je iemand die interesse heeft? Geef je op voor een online gesprek.
Alvast heel erg bedankt voor je medewerking.
Groeten,
Rebecca Hulshof

Gerelateerd

Achtergrond

Boekentip: Alcohol Alarm!

Eerst was er de podcast ‘Alcohol Alarm!‘ en nu is daar dan ook het boek. Bekende Vlaming Evi Heyndrickx, podcaster, spreker, entert(r)ainer en mentor, vertelde eerder in podcastvorm al openhartig…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat