Zet je
alcoholgebruik
op pauze

Doe mee aan een van onze maandchallenges, zoals 'Zomer Zon' der alcohol in juli (aanmelden kan t/m 4 juli). Of start vandaag nog je eigen challenge.

40 dagen geen druppel 2022

Mrt 2022

2771

Deelnemers
Schrijf je ook in

Extra Vakantiegeld 2022

Mei 2022

417

Deelnemers
Schrijf je ook in

Fit Voor Vakantie 2022

Jun 2022

307

Deelnemers
Schrijf je ook in

‘Zomer Zon’ der Alcohol 2022

Jul 2022

257

Deelnemers
Schrijf je ook in

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Maar dat zijn niet de enige effecten van meedoen met IkPas. Veel deelnemers ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Klinkt goed toch? Dat is nog niet alles, er zijn nog meer voordelen die je hier kunt bekijken.

IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij ons terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Doe mee met IkPas!

Waarom meedoen aan IkPas?
Dit levert het je op!

is mentaal fitter

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken. 62% van de deelnemers ervaart dit.

zegt beter nee

Geen alcohol drinken is ook voor je omgeving wennen, je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren. 64% kan na afloop van de actie beter ‘nee’ zeggen tegen alcohol. Daarvoor hoeven ze niet perse de Bob te zijn!

valt af

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt! Voor menige deelnemer een belangrijke reden om ook na IkPas minder alcohol te drinken.

Actueel

30 januari 2023 / Blog Linda

Blogger aan het woord

Het zit erop, 1 maand alcoholvrij. Van tevoren niet gedacht dat ik dat zou kunnen, ik dacht dat er te vaak momenten zouden zijn waarop ik het lastig zou vinden.…
Lees meer
29 januari 2023 / Blog Kelly

Blogger aan het woord

Dat was het dan. De weken zitten erop. Wat heb ik ervan geleerd? Alleen een wijntje drinken op de bank is onnodig. Ontspannen kan op allerlei andere manieren; vroeg naar…
Lees meer
26 januari 2023 / Blog Roy

Blogger aan het woord

Begin deze week was er een item op tv, waarvoor ik even de keuken uit kwam omdat ik werd getriggerd door wat kreten over wijn. Ik dacht namelijk dat het…
Lees meer

Deze gemeenten doen mee met IkPas

Wijzig instellingen voor chat