Deze 5 Netflix-series maken van januari een feestmaand

16 januari 2020 / Actueel / Tips

Vrijdagavond staat voor de deur. Een uitgelezen avond om aan een nieuwe serie te beginnen. Netflix brengt in de maand januari nieuwe series uit die garant staan voor vele ontspannen uurtjes. Denk er bij onderstaande tips nog een fijne bank, warm dekentje en een kop thee of chocolademelk bij en je laadt gegarandeerd op. 

We willen natuurlijk geen binge-gedrag in de hand werken, maar af en toe is het best fijn om jezelf te verliezen in een serie. Serie-koning ‘Netflix’ komt in de maand januari met een aantal nieuwe series die lekker wegkijken. We hebben een gevarieerd aanbod gevonden en hopen dat jouw voorkeur er ook tussen staat. Beentjes omhoog en genieten maar!

Drama / Messiah: Messiah is een nieuwe Netflix Original. De serie vertelt het verhaal van een CIA-agent die een merkwaardige opdracht krijgt. Hij moet namelijk een charismatisch Jezus-achtig figuur onderzoeken. Dat figuur, gespeeld door Mehdi Dehbi, heeft een grote achterban, volgelingen, die geloven dat hij wonderen kan doen. De CIA maakt zich zorgen: Is dit echt Jezus Christus of een andere bovenaardse entiteit of hebben we hier met een gevaarlijke oplichter te maken?

Thriller / How to Get Away with Murder S5: Annalise Keating is een doorgewinterde professor strafrecht aan de Middleton University. Ze daagt haar studenten uit om de moeilijkste zaken op te lossen en op het einde van de cursus selecteert ze zorgvuldig de studenten die in haar advocatenkantoor mogen komen werken. Het gaat Annalise voor de wind, al zijn de problemen van haar cliënten niet het enige waarmee ze elke dag worstelt. Dit is seizoen 5 van deze serie.

Drama / Dracula:  Dracula is geïnspireerd op de klassieke roman van Bram Stroker. De serie is geschreven en gemaakt door Steven Moffat en Mark Gatiss; het duo achter BBC-hitserie Sherlock. Voor Dracula reizen we af naar 1897. We zien hoe de vampier Transsylvanië verlaat om zich te settelen in het Victoriaanse Londen. Met alle gevolgen van dien.

Films die in januari zijn of worden toegevoegd aan het Netflix-menu:

-Mama Mia!

-The Bourne Legacy

-De ‘Jurassic Park’-trilogie

-Uncut Gems

Horror / Ares: Ares is een achtdelige horror-serie en de eerste Nederlandse Netflix Original ooit. In de serie staan de vrienden Jacob en Rosa centraal. Zij besluiten in te gaan op een uitnodiging voor een geheim studentengenootschap in Amsterdam, waarmee ze in één klap terechtkomen in een wereld vol macht en geld. Eén ding weten ze echter nog niet: demonische geheimen uit het Nederlandse verleden gaan een grote rol spelen.

Komedie / Seks Education S2: Na het eerste succesvolle seizoen komt Netflix nu met seizoen 2 van Seks Education. Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute, maar zelf seksueel onervaren. Vanwege het beroep van zijn moeder weet hij echter met succes een klasgenoot met een seksprobleem te helpen. Samen met de opstandige Maeve Wiley besluit hij om een illegale sekstherapiepraktijk op zijn school te beginnen.

Welke serie helpt jou door de donkere dagen heen?

Laat het ons weten in een reactie!

 

Gerelateerd

12 maart 2021 / Tips

Boeken om in te verdwijnen

Wel of geen lockdown, een goed boek laat je de wereld om je heen even doen vergeten. Voordat je het weet ben je een aantal hoofdstukken en uren verder. Wist…
Lees meer
5 maart 2021 / Tips

De leukste podcasts

Trek je wandelschoenen aan of pak de zwabber erbij. Zet dan je oren open en genieten maar! De podcast is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Wij vonden…
Lees meer
27 februari 2021 / Tips

Avondvullende tips van deelnemers

Het is wel duidelijk dat IkPas-deelnemers niet per se op de bank zitten en tv-kijken wanneer er een vrije avond op het programma staat. Laat je inspireren door deze tips.…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat