De nieuwste aanwinsten op Netflix

Inmiddels hebben we van puzzels leggen, wandelen en bankhangen een sport gemaakt. Omdat Netflix-tips altijd welkom zijn, vind je hier een paar aanraders voor de februarimaand. Ideaal voor de zaterdagavond filmavond. Pak je dekentje erbij en vergeet de popcorn niet.

MALCOLM & MARIE

Heb je een zwak voor ‘films over de liefde’? Dan past deze zwart-witfilm in jouw straatje. Malcolm en Marie (John David Washington en Zendaya Coleman) komen thuis van een gezellige avond. Dan komen er een aantal gevoelige dingen ter sprake. Van ‘gelukkig zonder zorgen stel’ slaat de sfeer om in ‘is deze relatie nog te redden’?

SPACE SWEEPERS

Netflix komt met een eigen film en het zou, naar eigen zeggen, een blockbuster moeten zijn. Space Sweepers is een Koreaanse productie en gaat over een stel ruimtepiraten dat tussen het schroot van een space shuttle op een robotmeisje stuit. Intussen wordt de aarde aangevallen door robots en het meisje lijkt een sleutelrol te spelen in het overleven in de ruimte. Is deze film een top of een flop? Het oordeel is aan jou.

CRIME SCENE: THE VANISHING AT THE CECIL HOTEL

Deze true crime documentary serie gaat over de verdwijning van studente Elisa Lam in 2013. Lam verbleef in The Cecil Hotel kort voordat zij dood werd aangetroffen in het waterreservoir van het hotel. De laatste bewakingsbeelden die van haar werden gemaakt in de lift zijn op zijn zachtst gezegd verontrustend. Waar was zij bang voor? Deze documentairereeks zet aan de hand van camerabeelden en interviews met werknemers alles op een rijtje om zo tot een conclusie te komen.

NEWS OF THE WORLD

De western News of the World is een Universal Pictures productie die vlak voor de laatste Amerikaanse presidentsverkiezingen uitkwam. Aan Netflix nu de eer om deze film internationaal te presenteren. De film speelt zich af in het jaar 1870 en vertelt het verhaal van kapitein Kyle Kidd, een nieuwslezer die van dorp naar dorp rijdt en letterlijk wordt betaald om het nieuws voor te lezen. Zijn werk krijgt een onverwachte wending wanneer hij een Duitssprekend meisje genaamd Johanna treft. Zij blijkt ontvoerd te zijn. De rest van de film is een roadtrip, waarbij Johanna met alle gevaren van dien, een thuis probeert te vinden.

RED DOT

Ben je toe aan dosis spanning? Dan krijg je een dosis spanning. In Red Dot volgen we het jonge verliefde stel: David en Nadja. Ze zijn op een romantische trip in de sneeuw. Na wat dollen en gezelligheid slaat de sfeer om wanneer ze een rode stip op hun tent ontdekken. Een laserstip. Wie heeft het op hun gemunt? De jacht is geopend…

Bron: pu.nl

 

Gerelateerd

Tips

De leukste podcasts

Trek je wandelschoenen aan of pak de zwabber erbij. Zet dan je oren open en genieten maar! De podcast is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Wij vonden…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat