Even iets anders met Teastreet

4 april 2020 / Actueel / Recept

Een feestelijk recept voor deze laatste pasdag. White tea ginger bubbles is een heerlijke verfrissende non-alcoholische versnapering met bubbels. Proost! Op jou!

Laat de thee ongeveer 6 uur trekken in koud bruisend water.

Schenk de thee uit in een champagneglas.

Teastreet’s favorieten met bubbels

-Witte T – Rosemary’s wisperer

-Groene T – Strawberry tea thyme

-Herbal – Lemon ginger zinger

White tea ginger bubbles 

Ingrediënten

  • 12 gram Teastreet White Monkey Pekoe
  • 1/2 kopje suiker
  • 2 cm gember in plakjes
  • 1 liter bruisend water

Voorbereiding

Laat de white monkey pekoe trekken in 1 lt. koud water gedurende minimaal 6 uur in de ijskast.

Gember siroop: Verwarm in een steelpannetje een kopje water, voeg de suiker en gember toe en roer totdat de suiker is opgelost. Giet de siroop over in een flesje/beker om het gemakkelijk af te kunnen laten koelen in de ijskast gedurende minimaal 1 uur.

Schenk de koude Teastreet White Monkey Pekoe coldbrew ijsthee in een mooi glas. Voeg een beetje gembersiroop toe en klaar is je white tea bubbles.

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat