Eerste alcoholvrije bar opent haar deuren in Amsterdam

Op 3 januari a.s. opent de eerste alcoholvrije pop-up bar 0.020 haar deuren in de binnenstad van Amsterdam. Voor iedereen die in de maand januari bewust het alcoholgebruik op pauze zet, is 0.020 dé plek waar je wel de warmte en gezelligheid van een kroeg vindt, maar niet de verleiding van alcohol.

Gedurende de tijdelijke drooglegging kun je bij bar 0.020 (spreek je uit als: nul punt nul twintig) terecht voor gezelligheid, een potje dansen, spelletjesmiddagen en allerlei alcoholvrije dranken. Op 31 januari sluit de bar haar deuren weer om vervolgens, als toetje, een groots afsluitfeest te verzorgen op zaterdag 1 februari.

Lekker dansen en meer

Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in gaat. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen (o.a. Lowlander en Jopen Bier). En op de zondagen wordt de bar omgetoverd tot een groot spelletjescafé met een entertainmentteam. Bar 0.020 nodigt je uit om vooral ook je eigen favoriete spel mee te nemen.

Benieuwd?

Ben je nieuwsgierig naar deze alcoholvrije bar waar iedereen aan het eind van de avond weer met een fris hoofd naar buiten gaat? Op naar de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam dan!

Openingstijden:

Donderdag: 16:00 uur – 22:00 uur

Vrijdag: 16:00 uur – 00:00 uur

Zaterdag: 16:00 uur tot 00:00 uur

Zondag: 13:00 uur tot 19:00 uur

Open: 3 januari t/m 31 januari

 Eindfeest zaterdag 1 februari 14:00 – 23:00 (met alcohol)

www.barnulpuntnultwintig.nl

 

Gerelateerd

Nieuws

Ondertussen op het web

We stuitten afgelopen week op enkele nieuwsberichten die aangeven dat het alcoholgebruik stijgt nu de wereld in een (semi-) lockdowntoestand verkeert. Ook lees je waarom alcohol en crises geen goede…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat