Daarom aanmelden voor IkPas

“Als ik geen alcohol wil drinken, stop ik gewoon. Waarom zou ik me aanmelden voor IkPas?” We kunnen ons die vraag voorstellen. Natuurlijk kan iedereen ‘gewoon’ stoppen. Het begin van het nieuwe jaar is een mooie gelegenheid om goede voornemens uit te voeren. Toch blijkt het niet altijd gemakkelijk om vol te houden. Wees eens eerlijk: hoeveel pogingen zijn al gestrand? In je eentje stoppen is lastiger dan wanneer je het samen doet.
Als je je aanmeldt bij IkPas, ga je met duizenden anderen de uitdaging aan. Je krijgt tips en peptalks, je kunt je ervaringen delen of de verhalen van anderen lezen en als je het eens moeilijk hebt, kun je een beroep doen op een IkPas coach. We voorzien je van praktische informatie en lekkere recepten voor alternatieve drankjes. Kortom, we inspireren, informeren en stimuleren je om de eindstreep te halen. En als je een keer de fout in bent gegaan, word je niet veroordeeld, maar helpen we je de draad weer op te pakken. Daarom nodigen we je van harte uit je aan te melden voor IkPas. Samen zetten we ons alcoholgebruik op pauze.

Gerelateerd

Nieuws

Ondertussen op het web

We stuitten afgelopen week op enkele nieuwsberichten die aangeven dat het alcoholgebruik stijgt nu de wereld in een (semi-) lockdowntoestand verkeert. Ook lees je waarom alcohol en crises geen goede…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat