Groene en gezonde smoothie

Van al dat bewegen krijg je honger en dorst. Om jezelf te belonen, mag je best iets lekkers eten of drinken. Iets lekker én gezonds het liefst. Onze eigen foodblogger Judith heeft eet- en drinktips voor iedere actieve zwangere.

Gezonde groene smoothie

 Begin je dag met een kick met deze fijne groene smoothie. Ik beloof je dat je de spinazie niet proeft, maar je hebt wel alle gezondheidsvoordelen van de spinazie. Door het gebruik van ananas en munt heeft de smoothie een heerlijk frisse smaak. Daarnaast is de smoothie glutenvrij, vegan en hartstikke geschikt voor zwangeren.

Je eet de smoothie met een lepel. In plaats van dat je het drinkt. Zo geniet je er langer van. En het is beter voor je spijsvertering.

Ingrediënten

75 gram verse spinazie

100 gram ananas

100 ml kokosmelk

6 blaadjes munt

Benodigdheden

Blender of staafmixer

Instructies

Pureer alle ingrediënten tot een gladde smoothie. Klaar & eten maar!

Dit is Judith

Judith de Groot-Pagrach (35) heeft een goedlopende foodblog waar ze al haar recepten deelt. Daarbij houdt ze rekening met verschillende doelgroepen. Van veganist tot zwangere en alles wat daartussen zit: iedereen kan voor inspiratie terecht op myfoodblog.nl. Ook spraken we Judith onlangs uitgebreid over haar foodblog. Het interview lees je hier.

 

 

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat