I’m back!

Mijn vierde en laatste blog alweer, zoals ik in mijn vorige blog al aangaf was mijn motivatie om ook maar iets te doen ver te zoeken. I’ve Lost My Mojo….!

Inmiddels ben ik erg blij jullie mee te delen dat ik hem weer gevonden heb. My Mojo is back! Ik heb weer getraind en dat voelde heerlijk. Soms moet je er denk ik een beetje aan toegeven, zonder je schuldig te voelen, jezelf dat gunnen, de rest van het jaar doen we al genoeg toch? Gewoon even een week niets, en lekker doen waar je zin in hebt. Beetje Netflixen, puzzelen, pizza bestellen, wat je hobby ook maar is, lekker eraan toegeven en daarna zie je wel weer. Mij heeft het in ieder geval geholpen, ik ben weer opgeladen. Blue Monday hebben we weer gehad en nu met gierende banden richting het voorjaar. Ik besef me prima hoor dat we nog midden in de winter zitten, maar ach een mens mag toch dromen. Ik zie volle terrasjes voor me, of het nu met 1,5 afstand is of niet, als er maar weer iets kan, al is het maar om ervoor te zorgen dat de bistrootjes, cafeetjes en restaurants blijven bestaan en niet straks allemaal failliet zijn, zodat we alsnog niet het terras op kunnen. Ik zie dan ook voor me dat we een heerlijk biertje of cocktailtje nuttigen met een leuk parapluutje erin, voor mij dan alcoholvrij. Over alcoholvrij gesproken komen er meer en meer drankjes op de markt. Vorig jaar heb ik geprobeerd om een alcoholvrij wijntje te drinken. Waarom eigenlijk? Ik weet het niet, misschien dacht ik toen nog: dat is gezellig…. wat natuurlijk nergens op slaat. In ieder geval is dit niet te pruimen. Ik dacht misschien heb ik wel verkeerde gehaald en probeerde het nog eens, ook dit keer geen succes. Heb er nu maar afscheid van genomen. De alcoholvrije biertjes gaan er nog wel in op een hete zomerdag. Er is keuze genoeg.

Tijdens het schrijven van deze blog hebben we weer net een persconferentie achter de rug, deze keer gaat het met name over de avondklok. Voor velen wellicht een teleurstelling en weer een domper, nu kunnen we wel gaan klagen over wat allemaal niet kan, maar laten we eens kijken naar wat wel kan en laten we ons allen gaan vaccineren. Ik denk aan alle mensen die in ons land en over de hele wereld een naaste verloren zijn door deze ziekte. Die hadden misschien wel eerder de lockdown, avondklok of vaccinatie willen hebben. En wat mogen wij? Even van een hele andere orde; wij mogen vanavond weer naar puppycursus, fijn dat dit kan, dit is buiten op een groot voetbalveld waar alle ruimte is en je de 1,5 meter prima kan hanteren.  Door weer en wind gaan we en staan we in de kou om een 13 week oude puppy allerlei dingen te laten doen. Ondanks de kou is er thuis strijd over wie wanneer mee mag en de cursus met onze puppy mag doen. Om en om gaan de kinderen mee en zij en de pup doen het super tijdens de cursus.

In mijn 2e blog had ik had over leuke, interessante boeken die je kan lezen, een leuke podcast die je kan gaan luisteren is; Onverdoofd, waar Erik –Jan Harmens met verschillende bekende en onbekende mensen hun verslavingen (verdovingen) bespreekt. Wim Kieft, Sonja Silva en Eric Corton komen onder andere voorbij. Eenieder dealt met zijn eigen worstelingen. Mijn man worstelt op dit moment met ‘het stoppen met roken’ en jeetje wat een worsteling , maar vind het al knap dat hij de strijd aangaat. En zo eindig ik mijn laatste blog, laten we met ons allen de strijd aan gaan, en die is voor eenieder anders, maar gezamenlijk hebben we één strijd en moeten we door de lockdown en van het virus af! Veel succes nog allen met het ‘passen’.

Gerelateerd

Blog Nancy

En dan 2020…

In januari 2020 doe ik voor de derde keer mee met IkPas en start ik net als zovelen met goede voornemens, en besluit ik met de buurvrouw ‘weer’ te gaan…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat