Nieuws om vrolijk van te worden

Soms worden wel eens verdrietig over alles wat te maken heeft met alcohol. Alcohol is verslavend, alcohol is slecht voor je organen, alcohol maakt je huid dof en je haar slapper, alcohol maakt een ander mens van je en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom lees je nu eens alleen maar leuk nieuws dat in relatie staat met alcohol. Yes!

Alcoholvrije slijterij groot succes

De teller van de Nix & Nix slijterijen staat inmiddels op 5. In Haarlem, Amersfoort, Amsterdam. Heerhugowaard en binnenkort ook Tilburg vind je een slijterij waar alleen maar alcoholvrije dranken worden verkocht. Blijkbaar was Nederland hier aan toe, want de mensen weten de weg naar de winkels goed te vinden. Het leuke aan een bezoekje aan een van de alcoholvrije slijterijen is dat je alles eerst mag proeven. En de volgende dag heb je geen hoofdpijn! Bron: ad.nl.

Geen happy hour maar happy ouders!

Sinds 2010 wordt in Breda het jaarlijkse Happy Ouders georganiseerd. Het project geeft ouders een kijkje in wat er in het uitgaansgebied voor jongeren wordt gedaan om het uitgaan prettig en veilig te maken. Daarbij zijn verschillende partners betrokken zoals: politie, café-eigenaren, Koninklijke Horeca Nederland, gemeente en Helder Theater. Het doel van deze bijeenkomsten is ouders bewuster te maken van hun rol in de vrije tijd van hun kind. Bron: bredavandaag.nl.

Dave Roelvink laat de alcohol staan

Wie? Dave Roelvink, zoon van Dries Roelvink, (denk aan gele speedo) is model en DJ. Maar hij wist in het verleden ook veelvuldig de kranten (roddelbladen) te halen, omdat hij weer eens iets oerstoms had uitgehaald. Vaak waren hier drugs en alcohol bij in het spel. Tegenwoordig is Dave vooral vader en hartstikke nuchter. Hij laat de drank bewust staan en is de beste versie van zichzelf op dit moment. Aldus Dave.

En er zijn er meer BN’ers die de alcohol bewust laten staan. Zanger Antoon drinkt bewust niet als hij moet optreden en ook André Hazes (junior) gaat op dit moment nuchter door het leven.

 

Gerelateerd

Achtergrond

Eet en drink je warm

Nu de temperatuur steeds verder daalt, voel je dat we richting winter gaan. Niet erg, want die lichtjes, die feestdagen, die gezellige avonden je zou ze niet willen missen. Wat…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat