Zoomen met Petra Moes

Petra Moes is geen onbekende bij IkPas. Ze is de initiatiefnemer van ‘De Kunst van Nuchter Leven’. Al jarenlang begeleidt ze mensen die patronen willen doorbreken rondom hun alcoholgedrag. In de maanden februari en maart organiseert Petra drie online (Zoom) meetings speciaal voor deelnemers van de 40 dagen geen druppel challenge. 

Tijdens zo’n meeting behandelt Petra steeds een ander thema en is er ruimte voor het stellen van vragen. Op donderdag 25 maart aanstaande van 19.30 – 20.30 is de derde meeting. Wil je er online bij zijn? Schrijf je dan hier in. Heb je een vraag voor Petra: stuur je vraag naar katja@ikpas.nl.

Goed om te weten:

-De inhoud van de Zoom-meetings is zowel gericht op de net ingestapte deelnemers van de 40 dagen geen druppel challenge als op de mensen die Dry January hebben ‘doorgetrokken’.

-Op de dag van de meeting krijg je (uiterlijk een uur van tevoren) via de mail een link en een wachtwoord. Met deze link heb je toegang tot de meeting.

-Je kunt vanaf een kwartier van tevoren inloggen. Je weet dan in ieder geval dat het technisch werkt allemaal.

-Wanneer je geen ervaring hebt met Zoom is het handig om het ruim op tijd te installeren en uit te proberen. Hier is een video die het een en ander uitlegt over het installeren van Zoom.

Thema’s Zoom-bijeenkomsten

Meeting 1 op 18 februari: Het fundament leg je met een helder besluit.
Meeting 2 op 4 maart: Als het moeilijk wordt … hoe houd je het dan vol?
Meeting 3 op 25 maart: Hoe nu verder? Tips en tricks voor de toekomst.

N.B. De meetings worden niet opgenomen en zijn dus niet terug te kijken. Dit in verband met de privacy van de deelnemers.

 

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat