Even iets anders met Teastreet

Ontspannen is belangrijk. Zeker in deze rare tijd, waarbij het thuiszitten je soms naar de keel kan vliegen. Om het hoofd koel te houden en het hart te verwarmen is het noodzakelijk om iedere dag een paar oplaadmomenten in te plannen. Dit kan door het drinken van een heerlijke thee. Teastreet komt met vijf ontspannende theesoorten.

Het drinken van een kopje thee is al eeuwen een beproefd middel dat kan helpen bij stress en spanning. Mocht je gevoelig zijn voor cafeïne, kies dan een kruiden of rooibos. Deze bevat geen cafeïne.

Zwarte, groene en witte thee bevat cafeïne. Cafeïne in thee wordt ook wel theïne genoemd en stimuleert het centrale zenuwstelsel. Hierdoor verminderd theïne vermoeidheid en het gevoel van vermoeidheid. Doordat de cafeïne in thee langzaam wordt opgenomen door het lichaam, werkt het tegelijkertijd rustgevend en geeft het niet het onrustige gevoel zoals dat met cafeïne in andere dranken gebeurt.

5 ontspannende theesoorten.

Kruiden  – Feel Well Balanced

Kruiden  – Sweet Dreams

Kruiden  –  Beautiful Bamboo Balance

Kruiden – Verveine

Rooibos – Honey Bee

Link bereiden kruidenthee klik hier

Ben jij benieuwd naar de theesoorten van Teastreet? Dan heb je geluk! Teastreet trakteert alle ‘passers’ op een korting:

Actiecode: Ikpas2021
15% korting op totale aankoopbedrag bij teastreet.nl
Van 1/1 – 31/1 2021

 

Gerelateerd

Recept

Tips van IkPas-deelnemers

Pauzeren betekent, naast geen alcohol drinken, op ontdekking gaan. Je smakelijke grenzen verleggen. Waar de een zweert bij gemberthee, kun je de ander wakker maken voor een verse jus met…
Lees meer
Recept

Even iets anders met GIMBER

Wist je dat gember heel wat gunstige effecten kan hebben op je lichaam? Dit heeft alles te maken met de actieve bestanddelen die deze tropische wortel bevat. Zo krijgen onder…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat