Even iets anders met Teastreet

29 maart 2020 / Actueel / Recept

Elk type gerecht valt te combineren met een theesoort, dit zorgt voor nieuwe en verrassende smaken. Naast wijn is thee de enige drank die de smaak van voedsel kan versterken. Het welbekende kaasplankje voor de borrel of als dessert gaat vaak in combinatie met een goed glas wijn. Net zoals bij wijn, past bij elke kaassoort een thee. 

Teastreet selecties

Boeren gatenkaas   –   oolong T golden osmantus

Brie   –   oolong T tie guan yin

Camembert   –   groene T chun Mee

Edam   –   zwarte T darjeeling margaret’s hope

Gorgonzola   –   zwarte T keemun gongfu

Graskaas   –   groene T bancha

Gerelateerd

26 januari 2023 / Recept

Recept voor madeleines met een bite

Mmmmm…madeleines. Je weet wel die boterige cakejes met hun schelpachtige vorm met ribbeltjes. In dit geval krijgen de madeleines net dat beetje extra smaak door er wat GIMBER aan toe…
Lees meer
21 januari 2023 / Recept

Tips van IkPas-deelnemers

Pauzeren betekent, naast geen alcohol drinken, op ontdekking gaan. Je smakelijke grenzen verleggen. Waar de een zweert bij gemberthee, kun je de ander wakker maken voor een verse jus met…
Lees meer
12 januari 2023 / Recept

Even iets anders met GIMBER

Wist je dat gember heel wat gunstige effecten kan hebben op je lichaam? Dit heeft alles te maken met de actieve bestanddelen die deze tropische wortel bevat. Zo krijgen onder…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat